Ik heb wel een beetje moeten zpoeken om de juiste elementen te vinden om een Garmin op mijn fiets te monteren Ik was dan ook niet zeker of ik de juiste stukken besteld had. Ik was blij dat alles klopte wanneer ik hetv pakketje opende.
Pluspunten
Ik had een verkeerd artikel besteld en dit buiten werktijd om nagemaild, kreeg direct reactie dat zonder meerprijs het juiste onderdeel werd verstuurd. Top!
Pluspunten
groot assortiment snelle levering
Verbeterpuntenprijs iets scherper
Pluspunten
Besteld en de volgende dag binnen. Ook nog even om advies gevraagd en gekregen, prima geregeld. Niet echt goedkope producten maar wel goed en daar gaat het om.
Pluspunten
totaal pakket is dik ok
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levertijd en assortiment
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Onderdeel binnen na 1 werkdag binnen. Opmerking bij de bestelling is gelezen en werd actief op gereageerd en wat mee gedaan. top!
Pluspunten
Grote keuze, goede kwaliteit, snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lekker snel en duidelijke communicatie
Pluspunten
Goed advies, Snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima service. Retouren en omruilen zonder gedoe
Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie over levertijden en bezorging. Groot assortiment bevestigingsmateriaal.
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Vriendelijke, persoonlijke benadering, vlotte en keurige levering. Kwalitatief goed product!
Pluspunten
Supersnelle levering, advies via livechat wat kan beter
VerbeterpuntenLiever een Beter/uitgebeider advies via livechat.
Dank voor uw opmerking. Uitgebreid advies is lastig te realiseren via de live-chat. U kunt beter bellen of mailen.
Pluspunten
Fantastische, snelle en vakkundig advies!
VerbeterpuntenKan niks bedenken
Pluspunten
Prima communicatie. Snelle afhandeling. Top!
Pluspunten
Absoluut prima service. Ik had aanvankelijk een telefoonhouder voor op mijn elektrische rolstoel besteld die achteraf eigenlijk net niet het juiste model bleek te zijn. Ik kreeg gewoon voor hetzelfde geld het juiste model toegezonden, terwijl deze toch een paar euro duurder was! Ook bij het monteren had ik wat problemen, maar ik werd via de mail prima te woord gestaan. Kortom: aanrader!
Verbeterpunten-
Dank voor uw beoordeling. Het bieden van een goede montage oplossing staat voorop. We laten de service en snelheid niet afhangen van en paar euro's!
Pluspunten
Snelle en makkelijke levering bij kiospunt in de buurt.
Verbeterpunten_
De borgmoer voorkomt los trillen van uw motorset. In het geval een borgmoer niet goed werkt kunt u gratis een nieuwe aanvragen.
Pluspunten
Prijsgunstiger dan Belgische concurrent. Vlotte levering. Foutje van fabrikant RAM werd door Emounting.nl onmiddellijk verholpen. Zeer goeie service !
Ook Belgische klanten zijn welkom bij Emounting :)