Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Goede kwaliteit mountings
VerbeterpuntenMogelijke bezoekruimte voor particulieren
Pluspunten
zowel de bestelling als telefonisch contact ging ter zake deskundig, vriendelijk en ondersteunend.
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verkeerd product binnen gekregen. Mail gestuurd en snel antwoord. Binnen 2 dagen juiste product binnen gekregen. Super!
Pluspunten
Snel en overzichtelijk. Goede service en snelle levering.
Pluspunten
Wim heeft mij heel goed geholpen via de mail! Uiteindelijk een stukje later besteld vanwege aanschaf nieuwe motor die al deel van de Ram mount had. Nu voor mijn iPhone 7 plus een mooie X-Grip.
VerbeterpuntenBij de X-Grip UN10BU stond niet heel duidelijk aangegeven dat er een tether bij inbegrepen zat, dus heb er eentje los extra bijbesteld. Niet heel erg mocht hij stuk gaan heb ik een reserve.
Pluspunten
Snel geleverd, bedrijf heeft achteraf contact opgenomen om dit probleem op te lossen.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Technische balhoofdmaten staan op de website, check of informeer of het ook op uw motor past. Mag retour naar ons, zelfs als onderdeel gebruikt is.
Pluspunten
snelle en accurate afhandeling van hetgeen ik besteld heb
Pluspunten
Snelle levering, vlot geregeld netjes verpakt
Verbeterpuntengeen, prima in orde
Pluspunten
De artikelen in mijn bestellingen klopten niet helemaal. Ik werd netjes gebeld en de set werd gecorrigeerd i.p.v. gewoon het verkeerde leveren zoals vele andere webshops doen. Uitstekende service derhalve!
Zien we dat klanten combinaties bestellen die volgens ons niet kloppen, dan zoeken we contact en sturen we niet zomaar alles op! Daarmee voorkomen we ontevreden klanten en onnodige retouren.
Pluspunten
snelle levering,duidelijke site