Pluspunten
Snel geleverd. Makkelijk dat er totaalpaketten zijn. Zeer degelijk en goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer duidelijke website
VerbeterpuntenMm maten erbij zetten ipv inch maten
Pluspunten
Snelle feedback. Ik had al een product besteld en wou daar nog één product aan toevoegen (zodat ik niet weer 5 euro verzendkosten hoefde te betalen). Via de mail vroeg ik of dit mogelijk was. Binnen een aantal minuten kreeg ik een code om het product toe te voegen aan mijn vorige bestelling.
Pluspunten
Genoeg keuze uit het assortiment en snelle levering.
VerbeterpuntenGratis verzending
Pluspunten
Heb al jaren een complete dubbel-kogel RAM-mount set voor een Garmin GPSMap62s op m'n fietsstuur. Wilde het bovendeel vervangen door een passende houder voor een Samsung 3S mini. Moest kennelijk kunnen, maar zag door de bomen het bos niet meer. Eén e-mail met fotomontage naar dhr. Wim Krijnen, en binnen een dag antwoord: "Ja, dat kan... dat en dat typenummer past en is op voorraad. Op verzoek werd het pakje keurig verzonden naar een ander adres. Een professionele man achter dit goed lopend bedrijf, een aanrader!
Pluspunten
Helder communicatie en snelle levering. Uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Fijn dat je vragen kwijt kunt via chat op de website!
Pluspunten
Overzichtelijke site waarbij ook duidelijke tekeningen of maten bij staan
Pluspunten
Super snel geleverd!!
Pluspunten
Zéér overzichtelijke en duidelijke webshop. Zéér snelle levering.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Een zeer snelle, correcte verwerking. Wat beloofd is: "voor 20.00u besteld, morgen voor 15.00u thuis," klopt als een bus!
Pluspunten
Snelle levering Goede info op de site
VerbeterpuntenGelijk gratis transport, ik kreeg dat nadat ik niet gelijk besteld had.
Pluspunten
Duidelijke website. Compleet assortiment.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering zonder gedoe