De bij het geleverde productmontage van de fabrikant is zeer beperkt en onduidelijk. Had een goede "Ikea" montage van Emounting verwacht. Jammer. het zou een kleine moeite zijn.
Pluspunten
Heeft kennis van zijn producten Is bereid mee te denken aan een oplossing Goed bereikbaar
Pluspunten
Snelle levering, breed assortiment, duidelijke site, goeie communicatie.
VerbeterpuntenGeen, Alles duidelijk, snelle levering.
Pluspunten
Ik ben niet van snel goed prima beoordelen maar communicatie en afspraken zijn helder en worden nagekomen Bovendien alle variaties in betalen en afleveren Dit los van de kwaliteit van het product zelf
Pluspunten
Meedenken en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering , groot assortiment
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Kwaliteit producten, snelle levering en een Top service!
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen/korting codes
Pluspunten
gewoon zoals het hoort, afspraak = afspraak
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
ik ben via via bij u bedrijf gekomen en de afhandeling daar ben ik zeer te vrede over
Verbeterpuntenik zou graag zien dat de grond pen niet zo snel zou buigen onder het rijden dat is jammer ik gebruik hem ook onder het rijden een Nederlandse handleiding is ook altijd makkelijk maar verder ben ik zeer te vrede
Pluspunten
heel goed benaderbaar, maar ook gedegen advies voor het gebruik in de praktijk dat is voor ons het belangrijkste en scheelt veel zoeken.
Pluspunten
Direct reageren bij een pakket wat niet aangekomen was, Post NL maakte er een potje van, maar Emounting zat er boven op!
Pluspunten
Ik vond fijn dat Wim ook 's avonds reageerde, dit vind ik top service!
VerbeterpuntenDe parts zijn best van goed materiaal gemaakt alleen bij sommige plekken gaat de zwarte coatinglaag af.. Het is maar een coatinglaag echter dat ziet er niet zo netjes uit.