Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk asn telefoon en snel met bevestigen en levering bestelling
Gratis verzending zou voor een dergelijk hoogwaardig product met bijpassende prijs niet misstaan.
Gratis verzenden is naar onze mening “een sigaar uit eigen doos”. immers verzenden kost geld en zal anders bij de productprijs opgeteld worden.Dan betaalt u ongemerkt nog voor verzendkosten, bij elk product! Wij bieden diverse mogelijkheden van verzending (Pakje Gemak, wel/geen verzekering) en houden rekening met de hoogte van het aankoopbedrag. Boven de € 75 berekenen wij geen verzendkosten. De verzendkosten liggen onder de werkelijke kostprijs die wij betalen, incl verpakking. We kiezen voor hoogwaardige bezorging met POSTNL. Volgende werkdag bezorgd, 2x aangeboden, afhaalpunt mogelijk, met tracking. Bovendien bieden wij retourzending aan naar gratis antwoordnummer.
Pluspunten
Snelle service en ik kreeg een kortingbon voor een volgende aankoop (maand houdbaar)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede service
Pluspunten
Goede site, goede interface, snelle service en netjes goed verpakt afgeleverd op afgesproken punt.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenMisschien geen bezorg kosten.!
Pluspunten
Prima service, kwalitatief zeer goede en unieke producten.
VerbeterpuntenJammer dat je het nergens even kunt komen bekijken. Spullen zijn wel behoorlijk prijzig.
Pluspunten
prijs, prima informatie (incl filmpjes) bij producten
Verbeterpuntennu kreeg ik bij de bestelling niet direct te zien wanneer 't geleverd zou worden. liefste gelijk bericht en liefste gelijk verzonden :-)
@verzending. U bestelt vrijdagnamiddag, na onze sluiting verzending. Dan wordt uw pakket op maandag 1-6 verwerkt. Bij verwerking stuurde we direct e-mail met tracking (1-6 10:12). In de avond als het pakket de sorteercentrale van POSTNL bereikt krijgt u om 19:36 een mail met tracking. Dinsdag 1-6 wordt het pakket bezorgd om 12:04. Sneller kunnen we niet, We zijn geen BOL.com :)
Pluspunten
Snelle levering en goede info over de status van de bestelling
VerbeterpuntenHet blijkt dat ik met een bouwpakket aan de gang moet terwijl ik een afgemonteerd onderdeel had verwacht. Heb op de site misschien deze mededeling gemist??
Dank voor uw bericht. RAM Mounts zijn zeer flexibel omdat ze bestaan uit losse onderdelen die zoveel mogelijk op elkaar passen (net LEGO). Daar zit altijd een stukje assemblage bij. Bij uw set moet bovendien de montagestrap op maat van uw stuur af afgeknipt worden. Geen zin, tijd of handigheid om de RAM Mount set in elkaar te zetten? Dat kunnen wij voor u doen! Kies in de check-out voor RAM Montage Service.
Pluspunten
Dir bedrijf denkt mee met de vraag van de klant
Pluspunten
Afspraak is afspraak
Pluspunten
Snel!
VerbeterpuntenBeetje duur...