Pluspunten
1. Provided good advice over the phone 2. Delivery as promised 3. Speed of delivery
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Goede aftersales met kundige oplossingen . zeer bereid je te helpen en een oplossing te vinden . Wim Krijnen bedankt .
Verbeterpuntenzullen er altijd wel zijn , maar ik kan er geen noemen op dit moment .
Pluspunten
Aanspreekbaarheid
VerbeterpuntenInfo van advertentie bijwerken! "Wordt begin Juli geleverd" wanneer het half juli is!!!!! Er staat bij " op voorraad" maar blijkt dat niet te zijn!!!!!
Betrof een uitzondering bij een nieuwe variant op een artikel waarvan de fabrikant de eerste levering (belofte) steeds opschoof. Wij actualiseren onze voorraad gegevens dagelijks. Bij twijfel gewoon even bellen dan leggen we het uit. Overigens is het artikel op de gewenste tijd bij de klant bezorgd.
Pluspunten
Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenLiever had ik de 'floor mount' gehad. Het probleem is dat mijn autostoel (Seat) XZN schroeven heeft. Dit type schroevendraaier is niet bij de bouwmarkt te krijgen. De tip is om bij de floor mount een specifieke schroeven draaier als optie aan te bieden. In mijn geval een XZN 10 mm.
Pakketje was wel bij iemand met dezelfde naam toegekomen, in een andere gemeente. Gelukkig belde die ons om het door te geven dat we er bij hem konden omkomen!
Pluspunten
Snel en fkexibel goede service
VerbeterpuntenEigenlijk niet
Pluspunten
Nadat door mijn schuld een U-beugel was gebroken door het te strak aandraaien van een boutje.Gebelt met Rammounting met de vraag of ze die beugels los verkopen? Nee, maar kreeg toch een thuisgestuurd incl 2 boutjes. Daarna direct een rammount locking knob b-klem slot, welk snel geleverd werd.
VerbeterpuntenNee,
Pluspunten
Service gericht en vriendelijk ondanks bescheiden aankoop van 1 onderdeeltje. Verschillende verzendwijzen en het volgen van pakketje.
Pluspunten
Goede en snelle antwoordden op ragen
Pluspunten
Snelle levering, ook per post
Verbeterpunten..?
Pluspunten
Ben zelfs van weekend op de vlootdagen een rammounting tegen gekomen op een Engels boot deze gebruikte het voor een laptop op de brug zegt toch wat over de kwaliteit