Laden reviews...
81 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen regelmatig snelle levering en betrouwbare service. De communicatie is duidelijk en medewerkers worden als vriendelijk beschreven. Doorgaans wordt de kwaliteit van de producten en het brede assortiment geprezen.
Kortere RAM mount nodig en Emounting kon hem snel en voor de juiste prijs leveren. Prima service bedankt.
5 June 2026
G.J.
Koudekerke
Het bestellen en bezorgen ging vlekkeloos.
3 June 2026
Henry
Wageningen
Prijs kwaliteit verhouding is geweldig
1 June 2026
Frank
Limburg
Snel geleverd, goed materiaal.
1 June 2026
Maarten
Brabant
Super product voor zowel mtb als motor.
31 May 2026
Remco
Langweer
Dank u voor de informatie . Deze heeft mij doen beslissen te kopen.
30 May 2026
Pascal
Heusden-zolder
Ook deze webwinkel voorziet je mailbox van spam terwijl je er specifiek om vraagt dit niet te doen
Beveelt niet aan
30 May 2026
Rieks
Emmen
Prettige ervaring, Fijne communicatie.
28 May 2026
Ernst
Hellevoetsluis
Snelle levering, blij mee!
22 May 2026
Roelof Vos
Dalerveen
Snel besteld, veel keuze, en goede kwaliteit
21 May 2026
Christiaan
Groningen
Na een telefoongesprek waarbij echt de tijd genomen werd diverse opties uit te leggen en te vergelijken heb ik de voor mij best passende set kunnen bestellen. Supervriendelijk en vrijblijvend advies. Zeer divers en compleet assortiment van alle top merken in de bevestiging techniek. 10/10 bedankt!
18 May 2026
Jimmy
Belfeld
Het zijn geen goedkope producten maar de kwaliteit en vooral de service is er wel naar. Had per ongeluk verkeerd product besteld, helemaal eigen schuld. Direct goed advies gekregen en binnen een paar dagen passende mount in huis. Top.
14 May 2026
Hans
Ermelo
Goede ervaring. Duidelijke omschrijving, snel geleverd. Mooi product. En ik had een mailtje gestuurd en gebeld over het product en ik werd zeer vriendelijk tewoord gestaan en geholpen. Kortom, mooi bedrijf. Ga zo door.
14 May 2026
M.
Rotterdam
Offerte en order uitvoer echt super snel geregeld en verzonden. Prettig contact. Aanrader !
11 May 2026
Peter
Utrecht
Snelle afhandeling en prima service. Ga zo door.
11 May 2026
Anco
Lienden
Eenvoudig te monteren en klein. Niet zo’n grote houder op het stuur.
8 May 2026
Brecht
25 April 2026
Jacques
Boskoop
De houder is geschikt voor grote telefoons. Helaas niet draadloos oplaadbaar.
23 April 2026
Adrie
Zuid beijerland
Van mijn telefoonhouder voor de scooter was een niet los verkrijgbaar schroefringetje kapot waardoor ik de hele houder niet meer kon gebruiken. Ik heb contact opgenomen met de heren van emounting. Die hadden nog een los ringetje in het magazijn liggen en hebben deze dezelfde dag kosteloos opgestuurd ongeacht dat dit defect ver buiten de garantie viel. Enorm tevreden met de service!
15 April 2026
Wouter
Arnhem
In hun webshop kun je zelf je bevestiging samenstellen volgens jouw eigen noden. Geen pakket kopen en de helft weggooien omdat het niet past. Losse onderdelen samen zetten. Voor wie het makkelijk wil zijn er ook pakketten echt top. Supersnelle levering.
2 April 2026
Sofie
Sint-Truiden
niet gewoon goed, maar uitstekend
2 April 2026
Rijn
Bergen
Bestelling was er de volgende dag al en tevreden. Goede service en doen veel om hun klanten tevreden te houden.
23 March 2026
Marijne
Weesp
Beste Marijne,
Het spijt ons te horen dat u uw pakket mogelijk niet heeft mogen ontvangen. Helaas hebben we nog geen reactie ontvangen op onze e-mail(s), en we willen dit graag met u oplossen.
Volgens onze vervoerder PostNL is het pakket de dag na verzending geleverd op het doorgegeven adres. Om dit probleem te kunnen oplossen, vragen wij u vriendelijk zo snel mogelijk te reageren op deze e-mail of contact met ons op te nemen via: https://www.emounting.nl/service/
Als het pakket inderdaad niet is aangekomen, sturen we graag een vervangend exemplaar.
Onderdelen besteld en geprobeerd, bleek niet helemaal te passen. Dus deel geruild en binnen week nieuwe onderdelen gehad die nu wel passen.
19 March 2026
bjh
Leusden
Correct.
14 March 2026
Antoine
Knokke-Heist
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica
Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer.
Bij EMOUNTING kun je rekenen op:
- Eigen voorraad in magazijn
- Dagelijkse verzending
- Geen-gedoe-garantie
- Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België
- Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten
Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.
Landauer 33
3897 AB Zeewolde