prima winkel met goede spullen

De site laat zich goed bekijken, je moet wel eerst redelijk bekend zijn met RAM mounts. Ben je dat niet dan is het uitzoeken geblazen, of even een belletje of email naar de verkoper. Ik heb RAM mount voor de diverse (fotografie) toepassingen en ben er blij mee! Het enige minpuntje is dat de rubbertjes van de tablet/telefoonklemmen nog wel eens losraken. Ook al zijn ze gelijmd. Verlies je er een, dan moet je een set van vier kopen. Kortom ik ben blij met RAM mounts en Emounting Groet van Raymond Schrave

Alles gelopen zoals het hoort.

Prima communicatie, verpakking en levering OK.

prima service

op tijd en goed geleverd

Product niet volledig geleverd.

Product niet volledig geleverd. Leek wel een eerder retour gestuurd product. Zaten geen schroefjes bij. Product was toch flink geprijst.

Fijne webshop

Bestelling altijd snel in huis. Nooit problemen gehad. Goede service.

prettig en snel

prima aankoop en snel geleverd

Prima prijs en snelle levering

Duidelijk website, prima prijzen en snelle levering

Bijna prima

Alles ging oke alleen de levering was wat laat helaas

Bestellen zoals het hoort te zijn.

Super eenvoudig en snel bestellen. Levering snel en goed. Ook goed geïnformeerd. Top

Goed product en vlot geleverd

Tel houder besteld RAM nog wat , stevig en degelijk product !! Daar hou ik van iets duurder misschien meer geen AB of Wens ****

Snel in alles

Snel advies, snel gekocht, snelle levering…..binnen 24 uur :-)

Prima telefonisch hulp, nette verzending

Komt over als een fijne shop met kundige mensen.

Snelle verzending, goed verpakt, snelle beantwoording en service.

Snel, gemakkelijk, goede website. Contact is binnen een dag geregeld, service is fantastisch. Verzending is goed ingepakt en snel verzonden. Aanrader!

Snel en gemakkelijk.

Snel en gemakkelijk. Op de website is het wat zoeken. Ze zouden meer reclame moeten maken. Tijden gezocht naar een houder tablet voor op fietsstuur en zij hebben er veel.

Snel en goed

Duidelijke site en snelle levering

Snelle levering, artikelen binne een dag binnen gekregen. Top service!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Goede advisering en snelle service

Perfect geregeld

zeer klantvriendelijk, goede service.

Klantvriendelijk en goede service.

snel en top service

1ste bestelling, snel en top service, komt zeer wss een 2de keer

Voorbeeldig

Alles klopt, alles werkt.

Ik ken de producten, had alleen een onderdeeltje nodig

Ik heb de kogel van mijn zuignap bevestiging vervangen. Het onderdeel was gemakkelijk te vinden en te bestellen. Snel geleverd door emounting.

Een universele Brodit houder besteld. Paste goed om de telefoon maar als geheel bleek het uiteindelijk toch te groot voor de gewenste plek op het dashboard. Het geheel terug gestuurd naar het antwoordnummer en supersnel het bedrag weer teruggestort gekregen. Superservice!

Snelle en correcte levering van top product

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.