Snel en goed

Goede prijzen, snelle levering, no nonsense.

Goede communicatie en snelle levering

De bestelling werd snel bevestigd en ik ben erg goed op de hoogte gehouden over het verzendproces. Dit is hoe het eigenlijk altijd zou moeten bij online bestellingen. Een voorbeeld. 👍

Keurige website

Wat kleine spullen besteld , snel geleverd goedkoop zonder verzendkosten . Zeker een aanrader.

Perfect service

Altijd de juiste product aanwezig daarna thuis netjes bezorgd.

SNEL EN OK

Alles snel en correct geleverd.

aanrader

Netjes en op tijd geleverd Ga ik aanraden bij vrienden

Snel geleverd. Had niet helemaal goed gekeken naar de specificaties, heb hem teruggestuurd en dag later al de juiste ontvangen. Supersnelle service.

Topservice !!

Snelle levering, duidelijke communicatie, na het uitpakken bleek helaas 1 onderdeel niet naar behoren te functioneren, even bellen en zonder gedoe wordt het onderdeel direct verzonden en de volgende dag een goed functionerende in huis. Zeer tevreden met de Ram mount x-grip.

Fantastisch!

Makkelijk bestelproces, snelle levering, goed product. Aanrader wat mij betreft.

super geholpen. snelle afleveren.

geweldig geholpen

Supersnel geleverd. Garmin kogel echter net iets te klein voor mount van dezl 780. Zit teveel speling op. Echter is dat in mijn geval geen probleem, omdat de trucknavi op mijn Dashboard rust. Geen trillingen dus,

Mooie Ram mount telefoonhouder.

Snelle levering van een mooi RAM telefoonhouder. Zeer tevreden over de levering.

Echt een aanrader.

Universele telefoonhouder besteld met zuignap, SUPER DEGELIJKE KWALITEIT👌 Ben er super blij mee👍

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekend product, is gemaakt voor wat het bedoeld is. De leveringstijd is ook zeer goed. Indien ik nog een product Ram Mount zou bestellen is dat zeker bij jullie. Bravo aan het team.

De website, het volgsysteem van het pakketje en de aflevering (pakketje zelf) is prima verzorgt.

Ten aanzien van de GoPro mounting kan ik nog niets zeggen want heb hem nog niet gebruikt. Over de website echter wel. Deze is erg overzichtelijk, duidelijk en prettig in gebruik. Daarnaast meerdere keuzemogelijkheden voor de verzending. Ondanks de melding dat het pakketje mogelijk pas in week 2 geleverd zou worden, was deze ruimschoots voor die tijd binnen. In de doos een orderformulier met daarop duidelijke info over het eventueel retourneren. Ik zie regelmatig webshops waar ik helemaal gek van wordt (onduidelijk, werk niet, etc.) maar de website en de afhandeling van/door Emounting verdient een dikke pluim.

Goed geregeld

Ik heb goede ervaring,supersnel geleverd en had achteraf nog een vraag en snelle reactie. Heb de spullen ingebouwd en zit als een huis,goed en degelijk materiaal..TOP!!

Goede, snelle service

Telefonisch advies was vriendelijk en goed. Product de volgende geleverd.

Snelle levering, precies wat ik zocht!!

Snelle service netjes geleverd!

Snelle service en netjes geleverd !

Goede service, ook na verkoop!

Hengelsteunen en wat toebehoren besteld die de dag nadien al netjes werden geleverd. Bij het monteren zag ik dat ik 2 verkeerde onderdelen had besteld. Dezelfde dag nog opgestuurd en 2 dagen nadien al werd alles terug kosteloos geleverd. Prima service!

Geweldig!

Door het gebruik van een RAM-Bracket voor mijn Garmin 780; nu in de juiste positie te krijgen. En bijzonder snelle verzending!

Volgens verwachtinh

Had een 1/4 screw Ram B mount nodig en deze is snel via de post geleverd. Netjes verpakt.

Meedenkers

Geweldig. Denken met je mee om een zo goed mogelijke oplossing te bieden. Product wordt zeer snel geleverd.

snel en goede kwaliteit.

iets duurder als andere websites, maar de volgende dag al in huis ipv twee weken wachten. En dat is het helemaal waard. Goede service ook. Absoluut een aanrader om hier te bestellen.

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.