Pluspunten
lekkere snelle levering
Pluspunten
Mooie Producten
VerbeterpuntenVideo bij mijn screenprotector belooft replaceble screenprotector los verkrijgbaar. Maar deze kan bij navraag niet worden geleverd.
Pluspunten
Goed product met kwaliteit . Top !
VerbeterpuntenNiks te. Verbeteren
Pluspunten
goede keus in het assortiment, meer dan de gebruikelijk standaard zaken! prima
Pluspunten
snelle en betrouwbare levering en een kwalitatief uitstekend produkt
Verbeterpunteneventueel een nederlandstalige handleiding bijvoegen of op de website zetten
Pluspunten
Zeer prettig bedrijf. Duidelijk, snel en overzichtelijk.
VerbeterpuntenAf en toe is het zoeken wat tijdrovend, gezien enkel op text schijn te worden gezocht. Gerichter zoeken naar specifieke producten die bij specifieke devices (merk+model) passen om simpele vragen te beantwoorden, zoals "welke craddles zijn er beschikbaar voore iPad mini # (met hoes)?", zouden kunnen helpen om nog gerichter te zoeken en sneller en eenvohdiger keuzes te kunnen maken.
Dank voor uw suggestie. In onze vernieuwde website, die eind dit jaar verschijnt, zitten zgn filters op merk & type. Het zoeken wordt dan een stuk eenvoudiger!
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Ik zal zeker nog gebruik maken van hun diensten.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Gemaild, info gekregen, besteld en de dag erna verkregen.. Super. Bestel vanaf nu alles bij emounting.nl Jaja, een belg die besteld in nederland.. Vakmanschap en kennis..
VerbeterpuntenNiets, houden hoe jullie bezig zijn. Klant is koning bij jullie.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle en prompte levering met goede communicatie omtrent levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een hele snelle levertijd, goederen netjes verpakt en tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Vervelend, maar POSTNL bezorgde hier inderdaad 1 dag te laat. 98% van onze pakketten halen de belofte wel. Helaas viel u binnen de 2% afwijking.
Pluspunten
Helemaal goed, duidelijk en verbazend snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
super behandeld
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
Snel telefonisch contact en snelle levering
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede producten
nee
Pluspunten
Een prima bedrijf. Een top service. Had de verkeerde besteld. binnen 3 dagen had ik de juiste binnen. kosteloos retour en weer verzonden. Indien ik weer wat nodig heb zal ik het zeker hier weer bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles was goed voor elkaar
Pluspunten
Vakkundig en vriendelijk geholpen, goed advies. Snel verzonden en bezorgd.
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.