Pluspunten
Snelle levertijd en assortiment
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
Onderdeel binnen na 1 werkdag binnen. Opmerking bij de bestelling is gelezen en werd actief op gereageerd en wat mee gedaan. top!
Pluspunten
Grote keuze, goede kwaliteit, snel geleverd.
Pluspunten
Lekker snel en duidelijke communicatie
Pluspunten
Goed advies, Snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima service. Retouren en omruilen zonder gedoe
Pluspunten
Snelle levering, heldere communicatie over levertijden en bezorging. Groot assortiment bevestigingsmateriaal.
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Vriendelijke, persoonlijke benadering, vlotte en keurige levering. Kwalitatief goed product!
Pluspunten
Supersnelle levering, advies via livechat wat kan beter
VerbeterpuntenLiever een Beter/uitgebeider advies via livechat.
Dank voor uw opmerking. Uitgebreid advies is lastig te realiseren via de live-chat. U kunt beter bellen of mailen.
Pluspunten
Fantastische, snelle en vakkundig advies!
VerbeterpuntenKan niks bedenken
Pluspunten
Prima communicatie. Snelle afhandeling. Top!
Pluspunten
Absoluut prima service. Ik had aanvankelijk een telefoonhouder voor op mijn elektrische rolstoel besteld die achteraf eigenlijk net niet het juiste model bleek te zijn. Ik kreeg gewoon voor hetzelfde geld het juiste model toegezonden, terwijl deze toch een paar euro duurder was! Ook bij het monteren had ik wat problemen, maar ik werd via de mail prima te woord gestaan. Kortom: aanrader!
Verbeterpunten-
Dank voor uw beoordeling. Het bieden van een goede montage oplossing staat voorop. We laten de service en snelheid niet afhangen van en paar euro's!
Pluspunten
Snelle en makkelijke levering bij kiospunt in de buurt.
Verbeterpunten_
De borgmoer voorkomt los trillen van uw motorset. In het geval een borgmoer niet goed werkt kunt u gratis een nieuwe aanvragen.
Pluspunten
Prijsgunstiger dan Belgische concurrent. Vlotte levering. Foutje van fabrikant RAM werd door Emounting.nl onmiddellijk verholpen. Zeer goeie service !
Ook Belgische klanten zijn welkom bij Emounting :)
Pluspunten
Snelle levering via Bol.com
Pluspunten
Vlotte communicatie, prima service!
Pluspunten
aanrader
Professionele maatwerk scannerhouders met RAM Mounts voor bevestiging aan een heftruck zijn Heavy Duty met een bijpassend prijskaartje. Immers er wordt een scanner van ruim € 2000 ingehangen! Sommige klanten verwachten of begrijpen dit niet of willen dit niet begrijpen. De bestelling is retour gestuurd naar ons gratis antwoordnummer en wordt direct gecrediteerd.
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.