Pluspunten
Snelle levering! Product voelt goed aan.
Pluspunten
Na telefonische informatie ben ik betrokken en deskundig geïnformeerd.
Pluspunten
Snelle levering. Goede robuuste kwaliteit producten
Pluspunten
Via telefonisch contact de juiste producten gevonden, besteld en na 2 werkdagen binnen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ze hebben alles in voorraad.
VerbeterpuntenIk had een Ram-B-349-1U besteld, blijkt dat een andere schroefdraad op te zitten, terwijl ik dacht 1.5 Pitch de lengte was, dat zou wel erbij gezet mogen gezet worden op jullie site. Ps is beschadigd kan niet meer terug sturen.
Is een lastig technische zaak waarbij dezelfde M10 RAM Mount kogel met verschillende schroefdraden te leveren is (pitch). Hoewel deze maatvoeringen o.i. duidelijk in de omschrijvingen staan en op de filmpjes uitgelegd worden, kan het toch tot vergissingen leiden. In dit geval hebben we de vervangende kogel gratis geleverd. Tevens hebben we in de tekst nog meer uitleg toegevoegd m.b.t. deze technische standaard.
Pluspunten
customer service
Dank voor uw tip. Zit technisch wat ingewikkeld in elkaar omdat we meestal sets verkopen uit meerdere artikelen samengesteld.
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede prijs
Pluspunten
Snelle respons op vragen ivm met product. Deskundigheid.
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwaliteit van de onderdelen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles is tip top
VerbeterpuntenDoe zo voort
Pluspunten
Item van hoogstaande kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
prima en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en een groot assortiment
Verbeterpunten-Getracht de klanten service te bereiken, bandje, voicemail achtergelaten met vraag over een product -Ik ben NIET teruggebeld, niet service gericht, erg slecht
We hadden toen te maken met ziekte en dat had enige invloed op onze bereikbaarheid (n=1). Uiteraard betreuren we dat we uw brandende vraag niet direct konden beantwoorden. We proberen juist goed bereikbaar te zijn met chat, telefoon & voicemail en email. Maar het blijft ook bij ons mensenwerk en moment afhankelijk. Bij navraag blijkt de vraag inmiddels opgelost te zijn.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke communicatie
Verbeterpuntenniet direct
Pluspunten
Goed en snel geleverd, degelijk verpakt.
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.