Pluspunten
Ze denken mee met de klant. Ik was een onderdeel vergeten bij de bestelling en dat werd mij netjes per mail duidelijk gemaakt.
Pluspunten
Goed vindbaar op internet
VerbeterpuntenMijn advies is om als verkoper meer aandacht te besteden aan de titels bij het product. Ik heb de titel "RAM MOUNT ZUIGNAP SET X-GRIP HOUDER MONTAGE" gelezen als dat het een X-Grip set was. Bij levering bleek dat dit niet het geval was. Dan ervaar je als koper teleurstelling. Echter veel bedrijven denken dan, laat maar ik heb mijn geld binnen. Bij E-Mounting.nl is dat SUPER op gelost. Er is een goede oplossing geboden en snel gehandeld. Van een ontevreden klant een tevreden klant maken is misschien wel een van de moeilijkste uitdagingen van een online winkel. Maar bij mij is dat tegen mijn verwachting in, zeker gelukt! Ik beveel dit bedrijf aan omdat ik persoonlijk heb ervaren dat dit bedrijf werkelijk in oplossingen denkt, en dat "het denken in oplossingen" niet beperkt blijft bij een marketing slogan. En dat wekt vertrouwen.
U beschrijft precies onze uitdaging in het doen van zaken. Een 'doos schuiven' is geen kunst. Wij werken dagelijks aan klantentevredenheid en vinden het net zo vervelend als de klant als er iets misgaat bij de bestelling. We proberen dat zsm te herstellen en te komen tot een goede ervaring. Uw suggestie voor QL gaan we onderzoeken. We hebben gehoord dat op de afgelopen CES hier al nieuwtjes over zijn.
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- Ruim assortiment RAM mounts! - Goede prijs - Geen verzendkosten >€50,- - Supersnelle levering! - Pakje gemak mogelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering was snel en conform de specificaties.
VerbeterpuntenIn de schietsport liggen denk ik nog goede mogelijkheden om de producten te promoten.
Pluspunten
de service en ook zeker wat men zegt doet men gewoon zoals het hoort ook als het pakketje niet is afgeleverd gaat men uitzoeken waar het pakketje is alle lof voor deze werkwijze en ook zeker hoe men mij als klant op de hoogte houd dank nogmaals prima service sky-view nijmegen
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNiet meer met tnt versturen. Track and trace sloeg nergens op. Gaf aan dat tussen 1/15 geleverd zou worden. Hele dag niks pas volgende dag, bij de buren afgeleverd(ga niet 2 dagen voor niks vrij nemen)
Vervelend dat uw pakket niet op tijd kwam. We verzenden duizenden pakjes met POSTNL (niet met TNT) waarvan 98% de volgende dag bezorgd wordt. We zien bij POSTNL tracking echter een andere versie. De bestelling is door ons maandag 21-11 verstuurd en dinsdag 22-11 17:38 afgeleverd met uw naam getekend. TIP: Bij ons kunt u ook kiezen uit 2500 afhaalpunten. Dan hoeft u nooit meer te wachten op POSTNL bezorging.
Zou het prettig gevonden hebben als ik als particulier artikelen in de zaak had kunnen bekijken. Niet echt een probleem omdat artikelen binnen 14 dagen weer teruggestuurd kunnen worden wat natuurlijk wat omslachtig is zeker als dat een paar keer zou moeten gebeuren. Was bij mij overigens niet het geval dankzij adequate reactie van het bedrijf.
Helaas is bezoek en verkoop van particulieren op onze locatie niet toegestaan in onze gemeente. Maar zoals klant aangeeft geven we maatwerk en deskundig advies via telefoon, email of live-chat en gratis retouren op al uw bestellingen. Dan kunt u het gewoon op uw gemak thuis uitproberen.
Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
snel, duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer goede service. Pakket was teruggestuurd door het postbedrijf (was niet de schuld van emounting) maar ze hebben het terug kosteloos opgestuurd.
Pluspunten
Snelle follow-up van missend onderdeel
VerbeterpuntenControle van nieuwe producten Verzendkosten en CC kosten deden de prijs met 30% stijgen
Credit card (CC) is keuze van de klant, tarief ligt onder de kostprijs. Wij versturen alleen met POSTNL pakketpost met tracking ter bescherming van uw en onze investering. Ook daar ligt de betaalde prijs onder de kostprijs. Bij een relatief lage aankoopwaarde kan dat inderdaad in % een beetje scheve verhouding geven.
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.