Pluspunten
goede service, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke en heldere communicatie
Pluspunten
Snelle en goede service.
VerbeterpuntenZichtbaarheid en vindbaarheid op het net kan beter.
We staan al geruime tijd op facebook! https://www.facebook.com/emounting/
Pluspunten
Snelle reactie op verzoek om toezenden factuur!
VerbeterpuntenHet feit dat ik 5 euro moest betalen voor het monteren van 2 schroefjes voor een draagriem vind ik belachelijk! Middels een creditnota is dit hersteld, wat ik een zeer goede service noem!!
U koos vrijwillig en zelf voor de betaling van de montage service (€ 2,50 en niet €5,00!). We bieden deze service tegen betaling aan mensen die niet handig zijn of geen tijd hebben om iets zelf in elkaar te zetten. Het vereist echter wel een extra logistieke handeling en enig nauwkeurigheid. Daar rekenen wij een laag standaard bedrag voor. Aangezien u daar een slecht gevoel aan overhoud crediteren we het bedrag van de montage service.
Pluspunten
Pluspunten
Goed product, snelle levering en bij een probleemje snel antwoord en correctie!
VerbeterpuntenVoorlopig lijkt mij dit nog niet nodig
Pluspunten
Ik ben erg blij met deze bedrijf, Ik had een telefoonhouder besteld voor mijn Kawasaki Z800. een kleine onderdeel van mijn bestelling was beschadigd, Ik heb contact opgenomen en dit bleek een bekend probleem te zijn. verkopen Wim heeft mij een nieuwe onderdeel gestuurd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze leveren echt razend snel
VerbeterpuntenPrijzen mogen wel wat omlaag voorbeeld een usb kabel voor android is vele nale duurder als in een willekeurige andere zaak
90% van ons assortiment is het kwaliteitsmerk RAM Mounts. Bekend om zijn degelijkheid en kwaliteits garantie. Kabels zijn service artikelen waar we ook een keuze voor kwaliteit maken en niet de laagste prijs. Daar zijn inderdaad veel meer aanbieders met vaak mindere kwaliteit en afbraakprijzen te vinden.
Pluspunten
supersnelle levering. Binnen 10 minuten al de track & trace
Pluspunten
Veel keus in assortiment.
VerbeterpuntenTe lange levertijd. (Vind ik).
Vrijdag na sluitingstijd verzending besteld, wordt maandag verstuurd, dinsdag in huis. Dat staat bij elk artikel vermeld! Sneller kan bij ons niet.
Pluspunten
Helder, snel, compleet assortiment klant gericht.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het product voldeed 100% aan de verwachting. Snelle levering.
Spullen op tijd versturen zoals aangegeven op site. Als bestellingen niet geleverd zijn als service uit zoeken voor de klant wat er met het pakketje gebeurd is. Nu wordt er alleen maar sorry gezegd en verder niks
Zending bleef door vergissing 1 dag liggen in ons magazijn. Dit komt hoogst zelden voor, een menselijke vergissing. Vervolgens maakte POSTNL nog een bezorgfout in het weekend. Het pakket is uiteindelijk met 2 dagen vertraging toch bezorgd. Als je op iets zit te wachten is dat vervelend, inderdaad "sorry". We hebben vanaf het begin alles uitgezocht en met snelle reacties (zelfs in het weekend) gecommuniceerd met de klant. Helaas is er op zulke korte termijn en in weekend niets meer te doen. Dat dat anders ervaren wordt betreuren wij.
Pluspunten
Goed product, prima leveringssnelheid! Top
VerbeterpuntenNiet meteen duidelijk waar je als Particulier kunt bestellen. Moet je eerst naar bestelwebsite en vervolgens staat er ergens in het klein dat je op link moet klikken om als particulier te bestellen.
Particulier en zakelijk kunnen gewoon via dezelfde webshop en winkelwagen bestellen, daar zit geen verschil in. Voor zakelijke bestellingen zijn er alleen meer invoervelden voor KVK, BTW etc. bij afrekenen. Als particulier heeft u daar geen last van omdat de webshop standaard op particulier bestellen staat!
Pluspunten
xx
Verbeterpuntendit onderzoek kan beter. Ik ken de kwaliteit van het product nog niet, maar moet iets invullen dus dan maar een 5.
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.