Pluspunten
Goede prijzen en helder omschreven.
VerbeterpuntenDe geleverde RAM mount is absoluut zoals voorgesteld NIET geschikt voor een Ducati Panigale. Dit omdat de balhoofdmoer hol is en dus niet vastgeklemd kan worden. Met een eigen oplossing is de RAM mount kogel wel gemonteerd. Alleen de kogel en het inbusboutje waren bruikbaar. Had ik dit geweten dan was alleen een kogel op een m8 bout voldoende geweest en goedkoper, maar ook degelijker monteerbaar. Maar ik had het rubber al versneden.
Lijst met compatibele motoren staat bij product. Bij twijfel kunt u ons raadplegen.
slechte levering niet voor herhaling vatbaar emounthing heeft geen contact gezocht met de klant de klant heeft een mail gestuurd waar het bestelde blijft toen kwam de aap uit de mouw
Door een fout aan onze kant werd het rembours formulier vergeten bij de zending. Dan kan de zending niet geleverd worden. We hebben daarom direct een vervangende zending gestuurd met melding naar de klant. Deze werd 1 dag later afgeleverd. We hebben daar direct een verzendbericht verstuurd aan de klant iit tot wat de klant hierboven schrijft. Wij betreuren dat uiteraard. Logistiek is mensenwerk en eventuele fouten worden door ons direct hersteld. We hebben deze meneer ook gebeld en hij heeft daar geen enkel begrip en bevattingsvermogen voor en staat achter zijn zeer negatieve beoordeling. Waarom de klant de inhoud van de bestelling zo laag waardeert is ons een raadsel.
Pluspunten
Goede informatie, advies en productkennis
VerbeterpuntenHet blijft een duur product
Pluspunten
Erg snelle levering met concurrende prijsstelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte verzending, prima geregeld
Duur betaalt de website kan wat overzichtelijker.
Wij betreuren uw prijsperceptie van RAM Mounts. U waardeert wel de kwaliteit maar begrijpt niet dat daar een bepaalde prijs voor staat. Uw set is gemaakt van hoogwaardige materialen (w.o. aluminium) met levenslang garantie op materiaal fouten. Dat is jammer, maar we zijn er van overtuigd dat u dit in de loop van de tijd zult gaan begrijpen.
Pluspunten
Ruim productaanbod en snelle levering. Communicatie omtrent de bestelling was uitstekend.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ze zijn snel en goedkoop
VerbeterpuntenZorg dat je makkelijker te vinden bent via Google e.d.
We hebben contact opgenomen met de klant. Er was een verkeerd onderdeel verstuurd. Inpakken is mensenwerk en met >1000 parts kan het wel eens fout gaan. De klant bericht ons dat alles nu naar tevredenheid is opgelost. Emounting werkt dan ook met "geen gezeur" garantie en gratis retouren.
Pluspunten
Luistert goed naar de klant. Mocht het nodig zijn dan wordt e.e.a. duidelijk gemaakt door foto's via email.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er ging een onderdeel tijdens montage spontaan stuk. Zonder enig probleem lag er direct de volgende dag al een nieuwe op m'n deurmat! Super service
Pluspunten
Erg vlot geleverd als besteld
Pluspunten
advies via e-mail, veelkeuzemogelijkheden.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk asn telefoon en snel met bevestigen en levering bestelling
Gratis verzending zou voor een dergelijk hoogwaardig product met bijpassende prijs niet misstaan.
Gratis verzenden is naar onze mening “een sigaar uit eigen doos”. immers verzenden kost geld en zal anders bij de productprijs opgeteld worden.Dan betaalt u ongemerkt nog voor verzendkosten, bij elk product! Wij bieden diverse mogelijkheden van verzending (Pakje Gemak, wel/geen verzekering) en houden rekening met de hoogte van het aankoopbedrag. Boven de € 75 berekenen wij geen verzendkosten. De verzendkosten liggen onder de werkelijke kostprijs die wij betalen, incl verpakking. We kiezen voor hoogwaardige bezorging met POSTNL. Volgende werkdag bezorgd, 2x aangeboden, afhaalpunt mogelijk, met tracking. Bovendien bieden wij retourzending aan naar gratis antwoordnummer.
Pluspunten
Snelle service en ik kreeg een kortingbon voor een volgende aankoop (maand houdbaar)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede service
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.