Pluspunten
Profesioneel....ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenTelefoon bereik is slecht
Telefonisch bereik is afhankelijk van contact moment! -Door enorme drukte kan de klantenservice even in gesprek zijn. Probeer het later nog eens. -Het kantoor van Emounting.nl is telefonisch bereikbaar op kantoortijden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 16.00 (vrijdag tot 15.00 uur). -Via de app Robin op de website kunt u ook buiten kantoortijden direct contact opnemen. -Een eMail wordt altijd snel beantwoord, ook buiten kantooruren.
Pluspunten
Prima advies. Ik wilde de exacte maten van de bestelde tablethouder weten. Dat werd nauwkeurig opgemeten. Geen gezeur van "dat staat wel in de specificaties". Snelle levering, al helemaal wanneer je bij een afhaalpunt laat bezorgen. Een klein misverstand over verzendkosten werd vlot en zonder gedoe opgelost.
Pluspunten
Compleet aanbod. Duidelijke instructievideo's
Pluspunten
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Snel. Duidelijk. Goede prijs tov anderen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima verpakt, alles op voorraad wat ik nodig had. Klein foutje in bestelling maar keurig en snel opgelost
Pluspunten
Professionele communicatie en levering
Pluspunten
Prima communicatie en service, bereid om mee te denken. Prettig om zaken mee te doen.
VerbeterpuntenMisschien taalkeuze bij de productomschrijvingen?
Pluspunten
Duidelijke site met productinformatie, snelle levering.
Verbeterpuntenverzendkosten voor brievenbus bezorging in verhouding hoog
NB: We kennen geen brievenbus post verzending. We sturen alles met tracking voor uw gemak en onze veiligheid. Bij gewone briefpost raakt te veel post kwijt is onze ervaring. Daarnaast passen de meeste items gewoon niet door de brievenbus.
Pluspunten
Snelle reactie. Snelle en positieve opvolging. Perfecte service
Verbeterpunten-
Pluspunten
goed geregeld en gauw afgeleverd!! Top !
Pluspunten
gunstige prijs snelle afhandeling en levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kennis van zaken en snelle levering.
Pluspunten
Super snelle verzending Echt bijzonder netjes verpakt Track& trace code
Verbeterpunten0.0%
Pluspunten
Snel geleverd. Scherpe prijs door aktie
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn hoog vanaf €50
Pluspunten
Snel, goede levering, goed product!
VerbeterpuntenInstallatie instructies zou fijn zijn, hoewel het niet echt rocket science was en er online genoeg filmpjes voor dit soort dingen zijn, zou ik toch een simpel diagrammetje erg gewaardeerd hebben (als is het alleen maar omdat er een aantal extra schroeven bij zaten)
Montage instructies staan bij het artikel op de website (foto 7). Zo zijn ze altijd beschikbaar!
Pluspunten
Voor het artikel stond een duidelijke video instructie op de site.
VerbeterpuntenGeen
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.