Pluspunten
Leveren complete RAM assortiment uit voorraad tegen lagere prijzen dan elders.
VerbeterpuntenDe prijzen zijn obsceen hoog.
Aanvullende commentaar klant: "Het wezenlijke probleem, denk ik, ligt natuurlijk bij RAM Amerika, die de basisprijs aan jullie stelt en dat ook hoog kan stellen, want een monopolist; het ware fairer naar jullie geweest als ik dat er bij had gezegd."
Pluspunten
Super snelle levering met een goede kwaliteit van de producten. Ook retourneren en omruilen is goed georganiseerd. Internetsite is dik voor mekaar. Goed zoeken, makkelijk vinden enzeer uitgebreid assortiment
Verbeterpuntenzou ik op dit moment niet kunnen bedenken
Pluspunten
uitleg dmv filmpje lijst met motoren waar hij op toepasbaar is
Pluspunten
Snelle en degelijke levering
Pluspunten
Zeer snelle levering!!
VerbeterpuntenEventueel gratis verzending?
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Makkelijk bestellen. Snelle levering.
Pluspunten
Elke vraag werd snel beantwoord of uitgezocht. Spullen werden snel opgestuurd. Over de kwaliteit kan ik nu nog niks zeggen aangezien ik de spullen nog niet heb gezien (zijn al wel aangekomen op school).
Pluspunten
Wat een geweldige service, veel vak kennis aanwezig, hier koop ik zeker weer iets
VerbeterpuntenNiets veranderen aan een winnende formule
De website mag iets professioneler maar dat komt vanzelf
Wij zijn full-time bezig met de website en snappen niet goed wat deze klant bedoeld met de verbeterpunten. Helaas geen reactie van de klant op wat er dan verbeterd kan worden.
Pluspunten
Telefonische beantwoording vragen
Pluspunten
Bestelling niet helemaal correct geleverd. Na supersnel mail contact alsnog het juiste onderdeel gekregen. Top Service!
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenWebside kan wat overzichtelijker
Website!
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.