Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
snelle levering. Het bleek dat de strap afgebroken was en na contact, 's anderdaags een nieuwe met de post. Top service dus. gr Piet
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering , prima door mail op de hoogte gehouden
Klant bedoeld u dat er in de hals enige beschadigingen in de poedercoat laag zitten. Dit komt omdat het injecteren van het rubber op de aluminium kogels na het poedercoaten onder verhitting plaats vind in een mal. Hierdoor kan de poedercoating iets beschadigen. Dit is puur cosmetisch en heeft geen invloed op de kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. Kwaliteit.
VerbeterpuntenPrijs is behoorlijk hoog maar het is wel kwaliteit.
Pluspunten
Na informatie opgevraagd te hebben kreeg ik een zeer duidelijk antwoord over de mogelijke onderdelen waaruit ik zou kunnen kiezen. Na de keuze gemaakt te hebben ging alles zeer snel maar helaas niet zonder een betalingsprobleempje.
VerbeterpuntenBetalen via iDEAL lukt niet, dit zou dus verbeterd moeten worden.
Ja, iDeal 13-7 3.00 uur, deze zoveelste storing bij ING iDeal. Helaas buiten ons bereik om er iets aan te doen!
Pluspunten
Wim is een van de weinige die de mensen op eerlijkheid kan inschatten en weet waar hij mee bezig is en verstand van zaken heeft.
Pluspunten
Duidelijke website Snelle en accurate bezorging Degelijke verpakking
Pluspunten
Snelle levertijd en behandeling van vragen
VerbeterpuntenBestellen via de website ging niet in 1 keer goed.
Pluspunten
Heel goede klantenservice en goede producten, zijn (relatief dure) prijs meer dan waard.
VerbeterpuntenEr was een kleine fout in de logica die de verzendkosten niet aanrekende bij bestellingen > 150 euro.
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenSnellere levertijd!
Uw bestelling geplaatst op 2-7 om 18:56 werd op 3-7 verstuurd en op 4-7 16:30 bij u bezorgd. Sneller kan bij ons niet! U kunt op onze website lezen dat orders elke werkdag verstuurd wordt mits voor 15:00 besteld en betaald.
Pluspunten
Kwalitiet
Verbeterpuntenmeer foto's van de bevestiging mogelijkheden.
Pluspunten
Contact over niet passende bestelling en voorstel tot aanpassing zonder bijkomende kosten!
Verbeterpuntengeen
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.