Prima levering en het resultaat is fantastisch

Alleen maar goede ervaringen. Dit is tot nog toe mijn tweede bestelling. Deze leverancier weet eat klanten tevredenheid is.

Snel en netjes verpakt afgeleverd

Zoals eerdere bestelling perfect

Alles op maat en netjes verpakt in huis.

Alles netjes geleverd. Goed verpakt. Alles perfect op maat. Kledingkast met hang en lig gemaakt met ikea kastjes en planken. Staat als een huis.

Geweldig service! Snel geleverd ook

Goed bereikbaar direct hulp bij vergeten bestelling werd als service toegevoegd. Levering en informatie over levering top! Bedankt…bezorgkosten zijn welaan de prijs!!

Goed geholpen, mooi stevig product

Roy heeft ons goed geadviseerd en weer hebben de perfecte garderobe met wieltjes. Heel erg stevig, heel erg blij mee

Buizen besteld om een kapstok precies op maat te maken. Prima gelukt!

Buizen besteld om een kapstok precies op maat te maken. Prima gelukt!

Perfect maatwerk

Reeds drie maal maatwerk besteld. En iedere keer exact zoals besteld. En dat voor een erg concurrende prijs.

Uitstekende kwaliteit.

Levering vond in twee delen plaats. Wat kleinere onderdelen arriveerden eerder dan de grotere buizen en koppelstukken etc. Prima overigens. Kwaliteit van de materialen qua stevigheid en robuustheid overtrof de verwachting. Alleen was onduidelijk hoe de zwenkwielen in elkaar gezet dienden te worden. Betere handleiding of video wellicht? En als die bestaan dan een duidelijke verwijzing daar naar toe. Heb nu twee kledingrekken voor het leven denk ik. Kan een olifant aan hangen bij wijze van spreken.

Nutteloze klantenservice

Klantenservice (Roy), moet je ontslagen, geeft niks om de klant, stelt geen oplossingen voor, slechtste ooit gehad. Ik raad jullie bij iedereen af, gewoon heel slecht

Klant- en oplossings gericht.

Tijdens het bestellen had ik helaas een fout gemaakt in het aantal verbindingsstukken. Via Whatsapp order snel geannuleerd. Nieuwe order ingestuurd. Deze werd snel en correct verzonden,

Perfecte service

Al verschillende keren gekocht en steeds voorbeeldige service!

Top bedrijf. Snelle levering.

Ik was iets vergeten mee te bestellen. Even contact opgenomen per mail. Direct keurig geregeld. Niets anders dan positief!

Alles binnen 2 dagen netjes geleverd!

Snel en adequaat

Ik begreep ter plekke dat ik in line moest bestellen, maar toevallig kwam de baas naar buiten en heeft mij alsnog snel en adequaat geholpen.

Top product en goede service

Besteld via internet, de volgende dag kon ik het ophalen. Prima product voor een goede prijs

Correct en stipt aangeleverd.

Handige en overzichtelijk website.

gemakkelijk snel en duidelijk, ook wanneer het niet helemaal goed gaat

Goede en snelle levering

Mooie materialen voor verwerking in onze Projecten

Prima goed

Berekening van de kapstok klopt niet helemaal op de website. Maar ondersteuning en levering zijn een dikke 10

Prima bedrijf

Prima bedrijf overzichtelijke site duidelijke afbeeldingen en als klap op de vuurpijl krijg je der ook nog een bouwtekening bij die zeer gedetailleerd is ik kan niks anders zeggen ga zo door en bedrijven kunnen van jullie leren Duim omhoog want jullie stellen niet teleur

Super.

Makkelijke site en bestellen. Ben nog lang niet klaar met klussen. En zo blijf je lekker stijgerbuis-online gebruiken.

Helemaal top!

Goede kwaliteit, nette prijzen, snel geleverd en netjes verpakt. Gewoon helemaal top!

gewoon goed

makkelijk te bestellen, snel geleverd. en een hele fijne 3 d tekening om alles snel te kunnen monteren

Transportbedrijf haalt de kwaliteit baar beneden

Online shop werkt perfect. Tevens ruime keuze en veel mogelijkheden, evenals instructies en inspiratie. Levering verliep echter al meermaals problematisch. Transporteur zou aangebeld hebben en tweemaal mijn gsm gebeld hebben. We waren met tweeën thuis, waren aan het wachten op de levering. Niemand is echter langsgeweest en niemand heeft mij gebeld. De track&trace info is foutief; die vermeldt eerst dat het pakket afgeleverd werd, nadien gevolgd door niet afgeleverd wegens niet thuis. Foute boel aldus.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.