Top bedrijf

Goede service Doen wat ze zeggen met de levering En afhalen ook geen probleem

ok

Precies als verwacht, en meedenkend omdat ik uiteindelijk net na sluitingstijd aankwam.

oplossend vermogen

Vrijdag, inplaats van steigerpijp een bus verf krijgen en ook schrijven afgeleverd met handtekening van Jan. Ik ken jan niet en mijn bestelling klopte niet. Vanochtend een mailtje naar de klanten service om 09:18 en om 09:21 klanterservice aan de lijn alle vriendelijkste dame. Om 11:00 was het opgelost. De fout was de bezorgdienst.

super snel en goede kwaliteit!

Was eerst een beetje bang, komt die 6 meter lange buis wel aan inclusief de twee kleine afdicht doppen. Binnen 3 dagen met volg code bezorgd! Prima service, zeer goede bezorgdienst en kwaliteit prima!

snelle service

Via de website besteld, binnen twee dagen lag het materiaal op maat klaar. Makkelijk te bereiken in Monster.

snelle en goede levering

het was weer een goede en snelle levering , en dat wat ik me uitgedacht had is met de bijgeleverde koppelingen erg gemakkelijk te realiseren .

Precies zoals verwacht!

Mooi product, precies zoals de afbeelding liet zien. De levering was erg snel.

Prima kwaliteit en service

Zeer vlotte levering

Vlot geleverd en vriendelijk chauffeur. Perfect.

Bestelling was matig maar snel geleverd.

Bestelling gedaan daarna is alles netjes bezorgd. Alleen de meegeleverde afdekdopjes vallen uit de steigerbuis vandaan.

Geweldige service en perfecte kwaliteit!

Voor het eerst een bestelling geplaatst en enorm goed geholpen bij het ontwerp. Binnen 2 dagen de onderdelen in huis en alles was precies zoals van te voren bedacht. De uitstraling en de kwaliteit zijn dik in orde!

Mooi compleet bouwpakket

Alles netjes en snel geleverd, mooi product

geweldig

mooi en gemakkelijk monteren

Levering kwam snel en netjes verpakt. Ook de volgende bestelling ga ik bij steigerbuis online doen.

Super, service met bestellen en bezorgen.

Bestellen gaat gemakkelijk. De bezorger heeft het netjes afgeleverd op het tweede adres.

Snelle reactie, hulp bij ontwerp, snelle verzending!

Snelle reactie, hulp bij ontwerp, snelle verzending!

Je krijgt wat je bestelt

Zorgeloos

Hele fijne web winkel. Duidelijke communicatie en top service

Keurig zoals ik online aangaf

Vind dit bedrijf een enorme aanrader

Voldoet volledig aan de verwachting

Voldoet volledig aan de verwachting en ziet er perfect uit

Mooie Peoducten

Snelle en perfecte levering van Steigerbuis om ons Project de "finishing touch" te geven ...

Kledingrek met power

Een prachtige, oerdegelijke constructie is het kledingrek van steigerbuizen. Omdat ik er niet helemaal uitkwam hoe de wieltjes eronder moesten bevestigd, heb ik de WhatsApp mogelijkheid gebruikt en kreeg daarop snel en duidelijk een instructie. Alle lof! Wat een powerrek!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk op maat bestellen en binnen paar dagen binnen.

Simpel en snel

Simpel bestellen en snelle montage

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.