Vraag via chat werd goed opgepakt en nu precies wat ik nodig heb in huis. Aanrader.

Snelle levering en alles top verpakt

goede stevige kapstok

een goede stevige kapstok

Snelle levering en goed product

Na duidelijke productinformatie via de chat een trapleuning besteld. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van bezorging. Zou het zeker aanbevelen aan anderen, sterker nog, dat heb ik al gedaan.

Top firma

Nu 3 artikelen besteld alle 3 top producten snel en netjes afgeleverd

Beschrijving van een product niet duidelijk

In mijn bestelling - koppelingen en steigerbuizen van 33.7 mm - had ik ook een ovalen voetstuk opgenomen. Bij ontvangst blijkt dat dit onderdeel veel grotere schroefgaten (2 stuks) heeft dan de andere koppelstukken uit mijn bestelling (die voorzien zijn van 4 schroefgaten). Dit staat niet duidelijk (genoeg) bij het artikel vermeld. Nu kom ik ook tot de ontdekking dat retourkosten voor mijn eigen rekening komen. Hierdoor houd ik geen onverdeeld positief gevoel over aan mijn bestelling. Tip: vermeld dit duidelijk bij de productbeschrijving om dergelijke teleurstellingen bij andere consumenten te voorkomen. Zelf overweeg ik nu om een soortgelijk ovalen voestuk (met kleinere schroefgaten) bij een andere webshop te bestellen. Omdat ik wél wil werken met een voetstuk met maar 2 schroefgaten, voor de bevestiging aan mijn plafond. Op deze manier hoef ik nl. maar 2 i.p.v. 4 gaten te boren.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, dank voor uw reactie. We hebben het nog even nagekeken op onze webshop. Daar tonen we echter op drie manieren het aantal gaten: 1. Op de foto 2. In de tekst naast de foto 3. Bij de technische info/ tekening onder de foto We vinden het spijtig dat de koppeling niet aan uw verwachtingen voldoet, maar we zouden niet weten hoe we het nog beter kunnen laten zien. Retourneren of ruilen ter plaatse bij ons in Monster is altijd een optie. Team SteigerbuisOnline

makkelijk en snel

Easy de items bestellen op de website en snel en correct geleverd. :)

Professioneel. Flexibel. Vriendelijk. Correct.

Snelle afhandeling van bestelling. Pakket compleet. Bedankt.

Snelle levering en mooi maatwerk.

Snelle levering en mooi maatwerk.

Heel snelle en accurate levering. Heldere communicatie. Makkelijk online bestellen. Buizen netjes op maat.

Mooi materiaal, fijne bezorging en service.

Nog niet opgehangen maar het materiaal is mooi, industrieel en stevig. Ben benieuwd hoe het staat met gordijnen.

Reactie van het bedrijf

Beste Kim, dank voor je reactie. Het wordt vast heel mooi als alles hangt! Team SteigerbuisOnline

Correct geholpen

Na telefonisch overleg heel fijn geholpen

Goed materiaal voor een mooie prijs

Heb nu al 2x besteld bij hun ,1xvoor een trapleuning te maken en dit is prachtig geworden. En nu om een inloopkast voor onze kleding te maken. Helemaal tevreden top producten en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Beste Randy, een terugkerende klant is voor ons altijd een mooi compliment! Bedankt.

Netjes en in orde

Producten voldoen aan verwachting en. Netjes optijd geleverd

Wat ik zocht, snel op maat geleverd

Bedankt voor deze beoordeling Wilco! Team SteigerbuisOnline

Geweldig product & top afhandeling/ levering

Geweldig product & top afhandeling/ levering

Goede communicatie

- Product zoals verwacht - Snelle levering

Reactie van het bedrijf

Beste Iman, dank voor je reactie. We hebben je ook via mail wat extra uitleg gestuurd. De buizen worden bij de DIY altijd korter geleverd dan de ingevoerde maat vanwege de marge van de koppelingen. In dit geval 5 mm voor de Dop en 10mm voor de Voetplaat. Samen met de koppelingen zal de tafelpoot 100% zeker de juiste lengte moeten krijgen. Team SteigerbuisOnline

Klantvriendelijk en snelle afhandeling

Vraag per Whatsapp gesteld over een steigerbuiskapstok die ik ergens had gezien. Heel snel een offerte ontvangen met alle onderdelen, en snelle afhandeling, superfijn.

Alles top!

Bestelling netjes toegekomen en mooi op tijd.

Reactie van het bedrijf

Dave, bedankt voor deze beoordeling en veel plezier met je aankoop! Team SteigerbuisOnline

Proffesioneel en top service

2 verrijdbare steigerbuizen frames gekocht van 450x300cm. Na veelvuldig email contact en deskundig advies van Steigerbuis online uiteindelijk uitgekomen op het juiste formaat en alle benodigde onderdelen. Vervolgens binnen een week geleverd. Top service en bedrijf!! De volgende bestelling is inmiddels alweer geplaatst ;-)

Wij zijn content

Er ontbrak een deeltje van de zending bij de levering doch dit werd onmiddellijk rechtgezet.

prima site met kwalitatieve producten en prompte levering

prima site met kwalitatieve producten en prompte levering

Top bedrijf

Altijd een goede en snelle levering en service Ook advies is perfect

Dank voor je reactie Bert. Team SteigerbuisOnline

Heel tevreden

Overzichtelijke website. Bestellen en betalen verliep heel vlot. Snelle en verzorgde levering, makkelijk te volgen via track & trace code. Goede kwaliteit van de materialen. Wij zijn heel tevreden!

Fantastisch!

Eerst zelf 3D ontwerp gemaakt. Is eenvoudig omdat je door het proces heen geloodst wordt. Alles op maat gezaagd en tijdig afgeleverd. Top! Krijg je geen spijt van.

Reactie van het bedrijf

Gaaf om te lezen dat je zelf aan de slag bent gegaan met onze 3D Design Tool. Veel plezier met je aankoop. Team SteigerbuisOnline

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.