Geweldig bedrijf

Super goede service, prijs is scherp,leuke enthousiaste medewerkers ik ben echt top geholpen en ze hebben heel goed meegedacht over mijn project!

snel, nauwkeurig en uitstekende kwaliteit

meerdere malen besteld en zonder uitzondering aflevering zonder problemen, zeer snel en met een uitstekende kwaliteit en prijs

zeer tevreden! en snel en correct geleverd

Zeer goed geholpen....

Telefonisch mijn wensen doorgenomen, ik kreeg codes door waarmee ik online kon bestellen. Zo gezegd zo gedaan.....na een paar dagen alles in huis.

Levering volgens opdracht

Overzichtelijke webshop, goedeprijspeil, fijn dat je kan bepalen wanneer de levering komt

Absoluut top

Mooie producten, scherpe prijs en snel bezorgd. Was zeer goed ingepakt ook.

Via de mail goed op de hoogte gehouden van aankoop, transport en aflevermoment. Mijn bestelling werd netjes verpakt afgeleverd en mijn steigerbuis kapstok hangt top dus super blij mee!

Snelle service, duidelijk site, mooie buizen!

Producten snel en in goede orde ontvangen.

Goede bereikbaarheid en service

Verkeerde bestelling gemaakt, maar nieuwe bestelling maken geen enkel probleem. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk geholpen.

goede service

Er waren accessoires onjuist geleverd na mijn melding werd meteen het juiste geleverd.

Prima. Kapstok van steigerhout besteld, prima ervaring.

We hadden zelf een kapstok ontworpen en de materialen hier besteld. Mooi hout, prima materiaal.

TOP

Goede bezorgingen goed spul

De hele levering klopte

Alles op maat aangeleverd alles wat ik doorgegeven had en op de dag aangelverd zoals ik het wou. Voor mij is het perfect dus zal ik jullie ook daarna beoordelen en nogmaals thanks.

Super levering en super kwaliteit

Mooie zwarte buizen geleverd gekregen en mooi koppelmateriaal. Goed verpakt en snel geleverd. Aanrader!

Fijn bedrijf, werkt prima als je iets wil bestellen.

Prima telefonische ondersteuning, een vlotte afhandeling van de bestelling en degelijk materiaal.

Om informatie in te winnen heb ik telefonisch contact gehad met één van de medewerkers. Deze heeft mijn vragen uitstekend beantwoord. Na de bestelling via de website die zeer klantvriendelijk en duidelijk is opgezet is het materiaal enkele werkdagen later zelfs iets eerder dan de afgesproken tijd afgeleverd. Het materiaal zat degelijk verpakt en alles klopte! Complimenten voor de afwikkeling.

Goed, snel, kwaliteit, prijs uitstekend

Makkrlijk bestellen / uitzoeken via website Goede service en sdvies

Prima en snel

Presenteert zich echt als internet winkel, kwam er op tijd achter dat ze in de buurt zaten waardoor ik kon ophalen ipv afleveren, scheelt toch weer iets op de prijs

Alles prima voor elkaar.

Bestellen eenvoudig. Levering helemaal goed. Alles naar wens.

Super fijn bedrijf met goed materiaal en zeer snelle levering voor een goede prijs.

Ik heb nu voor 2 klanten stijgerbuizen en toebehoren besteld om een kledingkast mee te maken en dit bedrijf is echt een aanrader. Ze hebben veel keuze, goede prijs, goede kwaliteit en een hele snelle levering.

Levering niet volgens afspraak

Levering niet op de tijd geleverd als in de mail dag ervoor ontvangen. En bij ontvangst was de bestelling niet compleet. Waardoor ik dag ernaar weer thuis moest zijn voor de rest van de aflevering.

Vakkundige begeleiding

Ik heb mijn ontwerp met afmetingen doorgestuurd. Er zat een kleinigheid in die voor verbetering vatbaar was. Dit werd mij bericht en ik kreeg onmiddellijk een offerte voor mijn concept. Top en professioneel.

Ruim assortiment Snelle levering Goede prijs

Snel, betrouwbaar en kwaliteit.

Vergeleken met andere webshops maar ik kwam elke keer weer uit bij steigerbuis online. Mijn bestelling stond binnen 2 dagen klaar en ook nog netjes gesorteerd op lengtes en koppelingen. Daarnaast heeft iemand mij ook nog geholpen met het inladen van mijn bestelling.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.