tevreden

tot op heden zeer goed de keus om achteraf te kunnen betalen schept vertrouwen. gemaakte afspraken keurig nagekomen. zorgvuldig verpakt . Dit alles voor een redelijke prijs.

Snelle levering en prima prijzen

Zie titel

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden het was ook snel bezorgt

Geweldige service en leverdienst en uitstekende produkten

Fijn materiaal , goede service en uitsekende pridukten die snel worden geleverd . Deze site is een aanrader waard.

Snelle levering, prima materiaal.

Snelle levering en goede kwaliteit van het materiaal.

zal vaker bestellen.

snelle levering en er werd mee gedacht. Complimenten!!

Prima geregeld

Het is mij prima bevallen. Kreeg ook netjes advies over mijn bestelde items. Prima geregeld en een fijne winkel

levering en kwaliteit oke

levering en kwaliteit oké

Niets op aan te merken, prima service en top kwaliteit

Vlotte verwerking van de bestelling, snelle levering, echt een aanrader !!!

Keurige levering, duidelijke site

Op de site staat duidelijk omschreven wat je koopt. Afgesproken levertijd wordt nageleefd en communicatie over levering is duidelijk. Prima voor mekaar alles.

Zoals afgesproken

Snelle levering met alle stukken op maat. Aanrader!

Dikke prima!

Snelle levering en alles perfect op maat!

Topservice

Goede website en werkt zoals beloofd. Gemakkelijk maten opgeven en daadwerkelijk geleverd zoals wordt aangegeven.

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

De website is overzichtelijk en de buizen zijn gemakkelijk te bestellen. Scherpe prijzen en een supersnelle levering. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het uiteindelijke resultaat!

Goed geholpen alles materialen netjes afgeleverd Top bedrijf

perfect

snelle levering perfect verpakt, in 1 woord fantastisch.

Veel keuze, strakke maatvoering en snelle levering!

Steigerbuis Online heeft een mooi ruim assortiment en hoge kwaliteit. Ook het maatwerk is perfect, alle op maat gezaagde buizen (30 stuks) waren tot op de millimeter op de juiste maat! Levering netjes aan het begin van het afgegeven tijdslot. Één klein minpuntje: door de korte gezaagde buizen naast langere buizen in 1 folie te wrappen is de zwarte coating op de langere buizen licht bekrast door de bramen langs de zaagranden. Niet wereldschokkend maar toch zonde en makkelijk te voorkomen door ze individueel te verpakken.

Heel mooi resultaat

Steigerbuis Online biedt een mooi en duidelijk overzicht van de beschikbare buizen en koppelstukken. Met afbeeldingen van gerealiseerde projectjes is het bovendien makkelijk om een eigen constructie uit te tekenen. Supersimpel om de benodigde stukken en aantallen te bestellen. De buizen zijn perfect op maat gezaagd! Ik ben al aan het nadenken over een nieuw steigerbuisprojectje!

Goede prijs

Buizen op maat laten maken. Maten klopte exact. Enige minpuntje was de bezorging. Om 7.30u hoorde ik flink wat lawaai op de oprit en ben ik naar buiten gegaan. Op dat moment reed er een vrachtwagen weg en lag de bestelling (5 steigerbuizen en een doosje koppelingen) op de oprit. Aangezien ik in een redelijk drukke straat woon had ik graag gehad dat de chauffeur even op de bel gedrukt had.

Boven verwachting goed

Verwachtte dat product zou voldoen voor kledingrek te maken. Maar dat het zou stevig zou zijn en het gewicht makkelijk kan dragen is toch boven verwachting. Tevens viel de prijs ook mee.

perfecte uitvoering en levering van mijn bestelling

Alles zeer vlot verlopen

Goede service en snelle levering en goede prijs.

Ben zeer tevreden over de steigerbuizen. Qua prijs zijn hun veel goedkoper dan andere bedrijven. En in vergelijking met bouwmarkten is de prijs hier veel goedkoper. Ik ga zeker opnieuw hier wat bestellen in het vervolg.

prijs kwaliteit voldoet ruim aan de verwachting!

snelle levering in een goede verpakking!

Snelle levering, goed geholpen

Handig via chat hulp gevraagd voor wat ik het beste kon gebruiken voor mijn garderobe-oplossing.

Nette en snelle levering, producten zijn zoals verwacht goede kwaliteit en mooi uiterlijk.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.