Helemaal TOP

Gisteren besteld ( donderdag), had nog nagevraagd of het voor het weekeind in huis kon zijn , Antwoord : kon niet gegarandeerd worden , zou waarschijnlijk pas na het (pingster) weekeind worden Maar het lijkt er haast op of ze de mail in de gaten gehouden hebben en er spoed achter gezet hebben om het toch nog vrijdag geleverd te krijgen , En met success !! Vandaag binnen !

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Prima! Makkelijk bestellen via de website en snel geleverd. Vervoerder heeft spullen netjes achtergelaten terwijl we niet aanwezig waren, nette service! Was goed verpakt en alles is al in gebruik!

Toppie

Toppie

Duidelijke site, snelle en correcte levering

Ik vond de site duidelijk, vooral de bouwtekeningen zijn behulpzaam. De bestelling is goed en op de gewenste datum afgeleverd en was compleet.

Terug ok

Bij deze bestelling is het terug goed verlopen. ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Goede en snelle service.

Div bochten en verlengstukken besteld,ik kwam er achter dat ik een verlengstuk te weinig had besteld 1 mailtje en geregeld, helemaal top👍.

Snel bezorgd, makkelijk besteld en juiste product

X

Makkelijk bestellen,snelle levering

Alles altijd volgens bestelling ontvangen. Super

redelijk tevreden

Wij zijn redelijk tevreden, verzendkosten zijn vrij hoog en daartegen duurt het best lang eer de bestelling binnen is. Wij wilde nog wat nabestellen maar een klein artikel wat normaal € 6,95 kost hier €10 Verder goed te spreken.

Prima geholpen. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Je krijgt wat je verwacht!

Je krijgt wat je verwacht!

Uitgebreide keuze en sneller levering.

Uitgebreide keuze en sneller levering.

makkelijk, snel en niet duur

Makkelijke site Niet duur Snelle levering

Perfect!

Meerdere keren besteld bij Steigerbuis Online, altijd snel, netjes en prima geleverd!

Pluspunten

Deze keer RVS pootjes gekocht voor een bloemenhekwerk. Mooi materiaal, goed verpakt in bubble plastic. Omdat ik heel korte stukjes rvs buis (70 en 80 mm) besteld had vroegen ze voor de zekerheid nog even of dat wel de goede maten waren, Datw as prima.

Pluspunten

Snelle service. Goed product. Heldere communicatie. Feedback werd meteen iets mee gedaan. Van harte aanbevolen!

Pluspunten

Alles mooi overzichtelijk op de site. En goed ingepakt en snel ontvangen.

Pluspunten

Snelle telefoon opname Geen wacht Niet doorverbinden Klant vriendelijk

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt.

Hier en daar nog wat scherpe bramen aan de steigerbuizen.

Pluspunten

Vakkundig geholpen, snelle afhandeling en flexibel.

Pluspunten

Snelle levering en zwarte steigerbuis was keurig verpakt en zag er netjes uit. Bezorging had beter gekund ,nadat er morgens om 9 uur gebeld was en ik niet gelijk beneden was kreeg ik telefoon en ik had gezegd leg de buis maar bij de voordeur ,maar nee ze hadden hem achter onze poort gelegd

Bezorger luisteren naar de klant zou prettig zijn

Pluspunten

Super afhandeling

Geen bevestiging gehad wanneer de levering ging plaatsvinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en korte aanwijzingen op de website. Geven goede suggesties. Deze ondernemer weet waar de klant mee bezig is doordat hij zijn product goed kent. Ook hele goede after sales.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.