Pluspunten

Goede service, snelle verzending. De chat is handig bij direkte vragen. De site is overzichtelijk en handig in gebruik. HIer koop ik waarschijnlijk meer.

Hoewel goed verpakt, toch enkele (kleine) beschadigingen op de zwarte buizen.

Pluspunten

Correcte en goede levering. Ik beveel jullie zeker aan en als ik nog dergelijke zaken nodig heb zal ik zeker nog bestellingen bij jullie plaatsen in de toekomst.

De trackingapp werkte niet naar behoren. Deze gaf data weer van een dag voordien. Maw juiste opvolging was niet mogelijk. Maar correcte levering.

Pluspunten

Top producten, goede communicatie en een zeer snelle levering.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en correct geleverd.

Pluspunten

Geweldig snelle en deskundige levering top spul

Niks

Pluspunten

Goed advies over de telefoon, goede service en snelle levering. Voor de nalevering kreeg ik zelfs wat geld terug omdat het met PostNL meekon ipv de transporteur.

Pluspunten

Snel en alles top geregeld volgens afspraak.

Kan zo gauw niets verzinnen.

Pluspunten

duidelijke website correcte uitvoering

let bij inpakken op dat er niet teveel stof op plastic verpakking komt én laar géén beschadigingen ontstaan.

Pluspunten

Snel en compleet

Pluspunten

Voordelig, makkelijk in aanschaf, op maat te bestellen (gratis gezaagd) en snel thuis!

Pluspunten

Perfecte levering van mijn bestelling. Mooie stevige buizen en correct en netjes op maat gezaagd.

Pluspunten

kosten/baten OK

Pluspunten

Snelle levering, goede service

nvt, voor mij iig.

Pluspunten

Super service! Bij onze bestelling was er één verkeerde koppeling geleverd, dit hebben we gemeld en er werd direct een nieuwe koppeling na gestuurd, echt top!

Pluspunten

Alles was perfect

Pluspunten

Snel geleverd, prima prijs.

De levering was een verassing, ik had geen verzendmail of track&trace ontvangen.

Pluspunten

Makkelijke en snelle levering. Producten van goede kwaliteit!!! En prijs is erg goed.

Pluspunten

Vriendelijk en snelle levering.

Pluspunten

BVDL MONTAGE

BVDL MONTAGE

Pluspunten

Snelle en juiste levering

Pluspunten

mooie bedrijf, perfecte service

Pluspunten

De steigerbuizen zijn op maat leverbaar en binnen 1 dag kon ik het al ophalen. De kwaliteit van de mat zwarte buizen en toebehoren zijn optimaal!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.