Pluspunten

uitgebreide aanbod, levertijd

Pluspunten

Snel en gemakkelijk. Prima assortiment.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering. Alles keurig verpakt. Helemaal prima

Pluspunten

Zeer snellle reactie via mail en goed verpakt materiaal

Pluspunten

Bestellen ging heel makkelijk, ophalen in Monster, keurig bericht dat de bestelling klaar was. Fijn geholpen.

Geen tips op fit moment.

Pluspunten

Je kan zelf exact de maten bepalen en dit wordt zo nog geleverd ook. Prima op tijd ondanks de kerstvakantie. Fijne en duidelijke site ook!

Een van de zwarte buizen is licht beschadigd, ik denk door de zaagmachine. Kijk hier ff wat beter naar. Voor ons maakt het in dit geval niet uit, maar andere wel denk ik..

Pluspunten

Service heel goed, ook optie om accessoires via hun aan te schaffen prima initiatief.

Pluspunten

Bij de levering ging iets mis, maar dit is prima opgelost door Steigerbuis Online. 1 Mail was voldoende om dit op te lossen. Alles netjes verpakt geleverd. Zou hier de volgende keer zo weer bestellen.

Pluspunten

Alles keurig bezorgd Nette vervoerder en keurige afhandeling order. Alles netjes en op tijd afgeleverd

GA ZO DOOR!!

Pluspunten

Perfect materiaal en duidelijke website

Zou makkelijk zijn om ook bijpassende schroeven in jullie assortiment te hebben.

Pluspunten

Helemaal TOP !!!

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt alles klopt

Pluspunten

Makkelijk bestellen via de site en supersnelle levering. Briefje op de deur geplakt dat ze het pakket in de tuin mochten leggen. Keurig gedaan.

Pluspunten

Snel en correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering.

Bestelling was incompleet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Volgende dag geleverd.

Bestel busje regelen! De vrachtwagenchauffeur durfde niet het dorp in te rijden. Hierdoor moest ik de bestelling het met de auto ophalen net buiten het dorp. Het pakket was ook erg vies geworden in de vrachtwagen, waardoor ik ook mijn auto nog moest poetsen.

Pluspunten

Correcte service

Pluspunten

Een prima beoordeling het materiaal werd snel geleverd en was exact wat het moest zijn.

Pluspunten

uitgebreid gamma goede bereikbaarheid/communicatie/correspondentie snelle service

Pluspunten

Alles netjes gezaagd en in gepakt

Proberen de bestelling wel op de dag leveren tussen de aangegeven tijden. En niet om 18.00 uur bericht bij track en tracé. Eerst volgende dag.

Pluspunten

Flexibel, direct contactopgenomen

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.