Pluspunten

Dinsdag besteld, donderdag in huis Alles netjes op maat gemaakt.

Pluspunten

Goede website, makkelijk afrekenen. Snelle levering, geen ontbrekende onderdelen.

Pluspunten

Prima levering, mooi op tijd, volgens afspraak, alles paste perfect.

Pluspunten

Snelle levering Lage verzendkosten Goeie prijzen

Tot 2x toe niet geleverd wat besteld is helaas, maar snel opgelost, dus betere controle voor het de deur uitgaat

Pluspunten

Snelle juiste levering!

Niets

Pluspunten

snel en duidelijk

Nog meer inspiratie beelden. Zwarte buizen van meer dan 2 meter lengte beschikbaar maken

Pluspunten

Netjes en verzorgd

Levertijd ?

Pluspunten

Prijs

Levering zou in ons geval sneller hebben gekund....duurde n dag of 4 voordat het binnen was

Pluspunten

Goeie service. Overzichtelijke site. Spullen goed verpakt.

Pluspunten

- Veel keuze in materiaal - Degelijk materiaal - Goederen zijn uitstekend ingepakt

- Graag een specifieke indicatie van tijdstip levering

Pluspunten

Snel en accuraat !

Pluspunten

Snelle levering, goede materialen en zeer concurrerende prijzen. Aardige medewerkers en veel keuze. verder heb b en zecceen leuke n iet te grote showroom met veel ideeën

Nvt

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke webshop. Kwaliteit van de materialen zijn excellent en precies van maat. Ook de customer service ervaring was zeer positief. Steigerbuizen.nl is een echte aanrader en ik zal zelf zeker en vast nog gebruik maken van hun service.

Had liever een andere manier van thuislevering gehad. Een persoonlijke chauffeur dienst is wat ongemakkelijk. Mss wat moeilijk voor pakjes die zwaar wegen maar wie weet zijn er nog mogelijkheden.

Pluspunten

Snelle en correcte leveringen van hoogwaardige producten.

Pluspunten

Snelle levering en goed bereikbaar

Pluspunten

alles wordt netjes optijd bezorgd. koppellingen die je teveel besteld kun je zonder problemen retouneren. en betaalbaar.

voor mij geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site. We hebben er prachtige gordijnroedes van gemaakt.

Pluspunten

Veel keuze

De verbindingsmof behorend bij zwart diameter 48,2 stond niet bij de koppelstukken vermeld, maar zit wel in het assortiment

Pluspunten

Goed, snel en precies op maat

Het is niet altijd duidelijk wat de te verwachten levertijd is. Hoewel het in mijn ervaring altijd binnen een week komt, is beter communicatie over de levertijd wel handig.

Pluspunten

Snelle levering en wat vooral goed is dat de maat waarop steigerbuizen aangeleverd worden op de mm kloppen.

Pluspunten

Netjes volgens alles volgens afspraak.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.