Pluspunten

Snelle levering, feedback op bestelling wat aangeeft dat er ook meegedacht wordt met wat je bestelt.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snel en goed geleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering en correct

Pluspunten

Snelle en correcte levering, Goedkoper dan in de bouwmarkt

Pluspunten

Keurige levering. Prachtige buizen en perfect op maat zoals opgegeven.

Pluspunten

Snelle levering en informatieve site

Pluspunten

Supergoede service, na een per abuis incidenteel verkeerde verzending snel hersteld. Mooie spullen!

Pluspunten

Makkelijk bestellen op de cm nauwkeurig Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering van de op maat gezaagde steigerbuizen en koppelingen. Was heel goed en degelijk verpakt. Zag er allemaal prima, onbeschadigd uit. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Alles prima op tijd geleverd, conform de bestelling en afspraken.

Geen.

Pluspunten

Snelle en correcte levering en afhandeling

Pluspunten

snelle en correcte levering. Alles helder en duidelijk en er wordt gedaan wat er gezegd wordt.

Pluspunten

Makkelijke webshop, makkelijk bestellen en snel en correct op maat afgeleverd.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle en accurate service

Pluspunten

Doet wat het moet doen. Alles in orde en op tijd geleverd. Geen op of aanmerkingen

Pluspunten

Heel snel, en prima geholpen. 's ochtends gebeld over mijn online bestelling, binnen 2 uur kon ik deze afhalen.

Pluspunten

Helemaal tevreden over de steigerbuizen. Enig minpunt was dat alleen de dag stond aangegeven van levering en dat er geen track and trace was. Ineens op de dag van de levering kregen we toch een status/tijdsblok levering vd vervoerder. Dat vond ik zeer prettig omdat we nog niet op het nieuwe adres wonen.

Betere melding tijdstip levering 1 dag van te voren ipv zelfde dag. Verder alles top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel klaar

Als een klant de steigerpijpen komt ophalen(vrouw), dan is het wel zo netjes om de spullen mee in te laden.

Pluspunten

goed verpakt etc !!

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.