Pluspunten

De afspraken die we onderling hebben gemaakt zijn niet nagekomen door de transporteur terwijl we dit duidelijk hadden besproken. Er zit wel veel speling (enkele mm) tussen de pijpen en de koppelingen. Bij andere leveranciers is deze speling een stuk kleiner. Voor mij was dit geen probleem maar als dit echt netjes en in het zicht komt zou dit voor mij niet acceptable zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak op aangegeven adres

Waarom.wordt er een factuur verstuurd naar de ontvanger, die eigenlijk niet de klant is van steigerbuis? Immers, de klant van steigerbuis is toch degene die de bestelling uivoert en de betaling doet! Hierdoor ben ik in een vrij genante situatie gekomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service een dikke 10. Bezorging een dikke 10. Wij zijn zeer tevreden over de zwart/matte steigerbuizen en koppelstukken..

Pluspunten

Grote sortering. De steiger buizen gelijk op maat worden gezaagd! Lekker gelijk aan de slag.Super netjes en snel afgeleverd!

Dat de btw in je karretje niet gelijk berekent wordt, als je gaat afrekenen een flik hoger bedrag is. Mijn tip: Bereken het er gelijk bij!

Pluspunten

Degelijk materiaal Supersnel geleverd

Pluspunten

Uitstekend verloop van de levering en de gezaagde stukken zijn keurig op maat.

Stukjes buis kleiner dan 50cm ook kunnen laten zagen zou een fraaie extra service zijn.

Pluspunten

Ben erg tevreden over de snelle Levering .

Pluspunten

Alles op tijd conform bestelling. In 1x goed. Goede service toen ik nog extra dingen nodig had

Het is mij niet duidelijk waatom de ene maat buis alleen in mat zwart kon en de andere in glanzend zwart. Niet helder op website

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Geweldige service. Extreem precieze maatvoering. Snelle levering.

Misschien een online designer.

Pluspunten

alles correct geleverd

Pluspunten

Exact geleverd wat is gevraagd

Track & trace zou handig zijn

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

Snelle en duidelijke service Artikelen in nette staat bezorgd

Gebruik van track&trace oid zou misschien handig zijn zodat je als klant weet wanneer je de bezorging kunt verwachten en er rekening mee kan houden dat je thuis bent, mijn pakket was bij de buren bezorgd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette snelle levering als je kiest voor Klarna.

Je klanten vertrouwen. Wat Klarna kan moeten jullie ook durven. Uiteraard heb ik geen zin om de gebruikersvoorwaarden te lezen ik heb wel wat beters te doen. Dan nog mijn vorige bestelling is vervallen, waarom sturen jullie dan weer de bestellings order ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle bezorging. De buizen waren goed op maar gezaagd. Bijna alle koppelstukken waren in orde.

1 voetstuk was verbogen, die hebben we lichtelijk moeten terugbuigen.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Top levering Heel alert of de bestelling correct is

Pluspunten

Ik ben zeer zeer tevreden. Goede webshop, compleet assortiment, goede prijzen en fantastisch dat alles op maat word gemaakt. Had in een paar minuten de steigerbuizen in elkaar en de tafel die ik gemaakt heb af.

Pluspunten

Vriendelijk Coulant Eerlijk Betrouwbaar

Communicatie

Pluspunten

Besteld en keurig geleverd

Pluspunten

Mooi materiaal goed verpakt en een hele snelle levering.

Pluspunten

Goeie website, goede prijs-kwaliteit. Behulpzaam en vriendelijk (online gechat voor een vraag te stellen). Vlugge levering. Super trots op mijn rekje

Kan er niet direct bedenken. Heel tevreden

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.