Pluspunten

goede benaderbaar, goede contacten

terugname spullen moet beter en makkelijker kunnen. weinig flexibel

Pluspunten

Via internet, via de telefoon en de levering, alles was netjes en in orde!

geen, ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Mooie materialen. Veel keus. Goede communicatie. Snelle terugkoppeling op email.

Tip: bij ophalen materialen samen met de klant de lijst met geleverde materialen doornemen.

Pluspunten

Geweldige producten, veel inspiratie op de website. En wat een fantastische service: order binnen één middag verwerkt zodat ik 's avonds op kon halen omdat ik toevallig in de buurt moest zijn. Dat verdient een 10!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed afgeleverd. Goed contact.

Pluspunten

De bestelling is snel en goed aangekomen. De de aantallen en maten klopten. Ook voor vragen via de telefoon ben ik goed geholpen. Als ik weer wat nodig heb, bestel ik zeker weer bij steigerbuisonline.nl.

Pluspunten

Top service, alles op tijd afgeleverd.

Pluspunten

Duidelijke, handige webshop. Uitgebreid assortiment. Goede chatfunctie, maar bellen of mailen kan ook. Kort en helder advies. Snelle levering. Alles perfect op maat en volledig geleverd, en op tijd. De chauffeur belt een half uur van tevoren, ideaal. Dit bedrijf maakt zijn duizenden positieve reviews meer dan waar.

Het zou nog handiger zijn als je een tijdvak weet waarbinnen de buizen en koppelingen geleverd worden. Jammer genoeg kan de partij die het transport verzorgt dat niet. Verder niks dan lof!

Pluspunten

Makkelijk bestellingen plaatsen, goede informatie, snelle reacties op vragen. Kortom, zeker een aanbeveling waard!

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle service en als je een nestelling voa de webshop plaats en ze denken dat er iets niet helemaal klopt dan nemen ze netjes contact op, dus de bestellingen worden heel serieus nagekeken.

Ga gewoon zo door

Pluspunten

Prima service! Snel contact via website hulp. bij afhalen was een paar extra onderdelen bestellen geen probleem. Wisten ook gelijk wat ik bedoelde.

Tsja.... weet ik echt niet hoor.

Pluspunten

Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke aanbieding en kostenberekening. Snelle levertermijn. Scherpe prijzen.

Communicatie over leveringsmoment niet correct/eenduidig waardoor er verwarring kan ontstaan.

Pluspunten

Prettige en snelle levering.

Pluspunten

Prima verzorgd en snelle levering.

Pluspunten

Alles perfect verlopen en snelle verzending van mijn bestelling.

Pluspunten

Snelle levering/ophalen.

Pluspunten

Snelle levering, alles op maat zoals besteld. Ook telefonisch goed bereikbaar, goed advies. Kwalitatief goede producten, gegalvaniseerd is keurig, groot verschil met bouwmarkt.

Pluspunten

Heel stipt!

Pluspunten

Super service bij een kleine miscalculatie is dit na telefonisch contact direct opgelost. Zonder extra kosten e.d. Dit is het eindresultaat van de aanschaf. De foto mag gebruikt worden voor jullie website: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ff/85/15/ff8515bbdd6b94ca0c0fec94f35b0784.jpg

Een calculatie tool voor het bestellen van steigerbuizen om miscalculatie te voorkomen.

Pluspunten

snel en goede prijs

Pluspunten

Snel correct geleverd

Pluspunten

geweldig vriendelijk meedenkende medewerkers goede communicatie, ook via chat

Pluspunten

snelle en correcte levering

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.