Pluspunten

Doen wat ze beloven!

Pluspunten

Snelle reactie op mijn email betreffende het leveren. Ik had een gewensten leverdag en op die mail is keurig geantwoord en door de transporteur opende juiste dag geleverd. Top

Het kan zijn dat ik het niet goed heb gelezen. Maar ik mis de mogelijkheid om bevestigingsmateriaal zoals juiste slagpluggen te bestellen.

Pluspunten

Duidelijke website. Ook duidelijk over de levering en dat het onmogelijk is een exacte datum van levering te geven.

Probeer toch te regelen dat de leveringsbedrijven een indicatie geven over tijd van levering

Pluspunten

Netjes afgeleverd

Pluspunten

Snelle, correcte levering en duidelijke website en afhandeling

Pluspunten

Snel en netjes verpakt

Pluspunten

Zeer vakkundig geholpen en zeer snel geleverd, kleding rek van steigerbuis gemaakt en ben er zeer blij mee en trots op. Ga zeker vaker inspiratie op doen voor in huis en dan bij Steigerbuis online bestellen!!

Iets duidelijkere tekening, was met de hand geschetst en getekend, deze had ook wel bij de levering van de buizen mogen zitten

Pluspunten

Snelle levering conform bestelling

Miste een bus bij koppeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gratis retourneren

Pluspunten

Website overzichtelijk Voldoende sortering Zeer snelle levering

Pluspunten

heldere site snelle levering alles keurig verpakt

geen

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering, zoals altijd.

Pluspunten

Super snelle levering Eerlijke prijzen Gemakkelijke & gebruiksvriendelijke webwinkel Uverzichtelijke site

Pluspunten

Correcte levering op de gevraagde dag - goede prijs/kwaliteitsverhouding - prima kwaliteit van het geleverde materiaal - alles volgens wens.

Pluspunten

Duidelijk, snel en compleet.

Pluspunten

super snelle levering makkelijke webshop

nvt

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.