Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, maten kloppen altijd

Pluspunten

Correct , prijs kwaliteit is goed . Overzichtelijk en makkelijke webstore.

Transporteur. Leverde steigerpiep uit met een beschadiging ( buis op het einde 30.cm 20 graden omgebogen ). En doen alsof er niks aan de hand is . Dat is jammer.

Pluspunten

Pluspunten

Goed service

Pluspunten

Snelle en goede service.

Pluspunten

snelle levering, vriendelijke hulp,

Pluspunten

snel ,en op tijd volgens afspraak ook bij retour levering

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Snellere levering, goed overleg qua levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijke site

Bezorging was slecht afgestemd. Had gevraagd om ruim van tevoren te bellen. Chauffeur belde toen hij voor de deur stond. Heeft toen afspraak gemaakt later terug te komen en heeft zich hier niet aan gehouden. Maakte mij echt kwaad en bezorgde overlast in gebouw.

Pluspunten

Denken mee met klant. Ik had een wijziging in mijn order welke direct zijn opgepakt

Geen. Goede website ook en helder overzicht wat bedrijf biedt. Ook hier denkt bedrijf mee door suggesties en afvies te geven bij aankoop en specifieke informatie over product

Pluspunten

Kreeg een verkeerde levering en had een timmerplman gepland. Zonder de juiste spullen kon hij niet starten. Steigerbuis Online heeft er toen voor gezorgd dat mijn spullen toch nog op tijd werden omgeruild zodat mijn timmerman niet voor niets kwam! Dikke pluim!

Pluspunten

Een zeer snelle levering aan huis. Bij de twee bestellingen die ik gedaan heb waren de leveringen al de dag na de bestelling in huis, ook als de buizen op maat gezaagd diende te worden.

Tot op heden nog niet.

Pluspunten

Snel en correct afsturen van de bestelde onderdelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en juiste levering.

Pluspunten

Snelle en juiste levering.

De gebruikte labels op de buizen kleven hard en ze verwijderen kost wat tijd.

Pluspunten

Juiste bestelling. Goede website met ruime keus. Alles netjes gezaagd,geen bramen . Snelle levering

Pluspunten

Keurige en snelle afhandeling.

n.a.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.