Pluspunten

Prima webshop, alles comfort bestelling geleverd, keurig op maat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten, veel keuze en prima prijzen.

Informatie omtrent levering kan een stuk duidelijker. Nu geen informatie over vervoerder en dag/tijdstip van aflevering. Ik kreeg uiteindelijk op vrijdag een mail dat mijn zending onderweg was en de maandag daarop opnieuw dezelfde e-mail. Uiteindelijk kwam het op dinsdag binnen. Gebruik van track&trace had deze onduidelijkheid waarschijnlijk opgelost.

Pluspunten

zeer snelle afhandeling van onze bestelling en levering !

geen

Pluspunten

netjes en op tijd geleverd en goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie via mail

Track & trace, zodat je weet hoe laat ze ongeveer komen.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Snelle reacties, netjes telefoon te woord gestaan en snelle levering

Pluspunten

Vriendelijk mee denkend personeel echt top

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Alles perfect op maat.

Pluspunten

Telefonische afgesproken voor snelle levering. Zoals belooft mijn levering binnen 24 uur in huis! Top service geleverd!

Pluspunten

Levering volgens afspraak alles klopt

Er is geen pick-up point meer erg jammer

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Bestelling compleet geleverd. Ook de manier waarop je op de hoogte gehouden wordt van de voortgang van de bestelling is goed te noemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed materiaal

Lange levertijd en HELE slechte logistieke diensten van De Graaf Logistics. Hier moeten zen niet meer mee samenwerken. 1e keer ontvingen wij incomplete en beschadigde producten, vervolgens on-klantvriendelijk te woord gestaan en nalevering en nieuwe producten ontvangen en beschadigde producten weer teruggenomen door koerier. Na enkele dagen een briefje in de bus van koerier om opnieuw producten op te halen, telefonisch contact dat dit reeds heeft plaatsgevonden en dit was in orde zo. Dag later opnieuw koerier aan de deur om spullen op te halen en mijn dochter heeft in haar onwetendheid het juiste pakket meegegeven. Zaten wij opnieuw zonder onze producten. Koerier kon niet terugkeren want hij was al thuis. volgende dag is pakket weer teruggebracht...totaal duurde het bijna een maand voordat alles compleet is en dat voor 15,- verzend kosten!!!!! absoluut niet waard!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Opvolging en telefonische contacten waren vriendelijk. Bestelling was volledig en in orde, ook de prijs werd correct en duidelijk berekend.

Ondanks ruim een week op voorhand duidelijk aangegeven (en voor gebeld) of de levering op donderdag 30/6 kon plaatsvinden, is dit pas op 1/7 om 7u 's morgens geleverd...

Pluspunten

Super advies.

Pluspunten

Ga zoo verder

Nee

Pluspunten

Snelle levering. Mooi afgewerkte materialen. Betrouwbaar.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.