Snel en correcte bezorging

Snel en correcte bezorging, aan te bevelen.

Snelle leveringen

Mooie materialen en snelle service!

Score: 8

Score: 10

Gewoon goed!

Beschrijving beter maken met foto.s en�

Beschrijving beter maken met foto.s en maaten.

solide product met de juiste uitstraling

product op tijd bezorgd en netjes verpakt - mooie mat zwarte finish

Score: 10

Toppers

Goeie buizen en materialen/ betaalbaar�

Goeie buizen en materialen/ betaalbaar en goeie klantenservice

Bij bestellen ging het goed fout

Bij de materialen bestellen ging het fout met betalen. Ik kreeg wel een mail dat de order ontvangen was, en dat ze hem uit gingen voeren. Na 2 dagen nog niks gehoord. Bij informatie bleek dat de order was geannuleerd omdat ie niet betaald was. STUUR DAN GEEN MAIL DAT HET ACCOORD IS. Na nog een keer bestellen lukte het wel, net aan op tijd.

Klantgericht

Beantwoorden je vragen, leveren snel en de fout die wij zelf maakten waardoor er 2 bestellingen ontstonden werden zonder dat we het vroegen samengevoegd met retour van de dubbel betaalde transportkosten.

Snel en cor

Snel en correct

Snelle levering, degelijk verpakt en mooie kwaliteit

Snel geleverd en mooi kwaliteit

Snel geleverd en mooi kwaliteit

Niks.

Niks. Was uitstekend.

Steigerbuis voor nieuwe photobooths

Voor het maken van mijn nieuwe photobooths had ik snel steigerbuis nodig. Steigerbuisonline had alles op voorraad, 's ochtends besteld, 's middags opgehaald, super!

Ik had een bepaalde lengte en maat�

Ik had een bepaalde lengte en maat zwarte kokerbuis en 2 voetstukken besteld. deze kwamen netjes afgezaagd , ingepakt en onbeschadigd bij mij via de bezorging. Ik moest er wel een week op wachten maar dik tevreden met de kwaliteit van het geleverde materiaal.

Prima service en mooi materiaal

Goede telefonische informatie na een vraag van onze zijde. Deskundige medewerker. Na bestelling snel geleverd. Heel mooi degelijk materiaal

Score: 8

Nette levering en mooie materialen

Mooi op maat

Alles perfefct op maat gemaakt en geleverd.

Alles keurig op maat en snel geleverd

Alles keurig op maat en snel geleverd

Mooie prijs en kwaliteit en snelle�

Mooie prijs en kwaliteit en snelle levering.

vlotte, snelle en correcte afhandeling!

vlotte, snelle en correcte afhandeling!

niet altijd positief

het hangt ervan wie de order afhandelt, sommige mensen zijn zeer beperkt in communicate skills

Mooi materiaal voor weinig geld met een snelle levering

Top volgende keer weer

Alles precies op maat en een vlotte levering

Een goede verpakking van de geleverde materialen de buizen precies op lengte.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.