Pluspunten

bestelling werd snel en goed afgelverd

Toen wij de bestelling plaatsten waren we vergeten een gewenste afleverdatum te noemen. Dat gaf later wat problemen. Mijn voorstel is dat het verplicht wordt om die datum in te vullen voordat betaald kan worden.

Pluspunten

Geweldige respons op gemaakte foutjes

?

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, snelle levering. Groot assortiment

Pakbon voor vervoerder nader specificeren met inhoud.

Pluspunten

duidelijke website, snelle terugkoppeling over de geplaatste bestelling

geen berichtgeving over het aflevermoment van de bestelling, ook niet in grote lijnen zoals 's morgen of 's middags

Pluspunten

Prima assortiment met goeie prijzen. Een aanpassing van de bestelling werd per ommegaand geregeld

Pluspunten

Heel correcte afhandeling van de bestelling. Zeer gebruiksvriendelijke webshop.

Pluspunten

Snelle levering netjes ingepakt

Pluspunten

Snelle levering Stevig materiaal Voldoet 100% aan de verwachtingen

Pluspunten

Kwaliteit / prijs verhouding perfect. Groot assortiment. Zeer snelle levering. Ben je op de afleverdatum niet thuis, dan is het geen probleem om een briefje op de deur te hangen voor de chauffeur om het pakketje b.v. in de tuin of bij de buren achter te laten. Zeer tevreden !!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Site is redelijk overzichtelijk en bestellingen worden snel in behandeling genomen.

Het bezorgbedrijf is zeer slecht. Zelfs na enkele malen gebeld te hebben (met een medewerker die volstrekt ongeïnteresseerd over kwam) zijn ze niet in staat aan te geven wanneer ze langskomen en hoe laat. Na 3 of 4 mislukte bezorgpogingen en 3x telefonisch contact is mijn bestelling uiteindelijk 1,5 week te laat op een onverwachts moment bezorgd op een alternatief bezorgadres.

Pluspunten

Snelle service, goed product

Pluspunten

top bestelling. zeer snelle levering

Pluspunten

Goede snelle service Afspraak is afspraak dus levering op tijd!

Pluspunten

Goede webshop waar alles overzichtelijk wordt weergegeven. Alles werd mooi aangeleverd en ik werd op tijd gecontacteerd door de transporteur om eventuele regelingen te treffen Website geeft ook goede voorbeelden en werkplannen Snelle levering Kwalitatief goede producten Zowel BE als NL site Verschillende betalingsmethoden (PayPal +++)

Verzendkosten laten een nabestelling van een buiskoppeling niet toe. Hier zou een variable tarief uitkomst kunnen brengen. Momenteel zou één leuningdrager apart bestellen 24,04 euro kosten.

Pluspunten

Advies bij bestelling Snelle levering Zeer concurrerende prijsstelling

Bezorger zeer humeurig

Pluspunten

Een foutje in mijn bestelling werd snel verholpen en binnen 24 uur had ik de ontbrekende onderdelen in huis. Prima service, geen gezeur. Zelfs een additioneel foutje van mijn kant is prima verholpen. Mijn complimenten

Pluspunten

toppie,snel geleverd

Zo doorgaan

Pluspunten

Super handige werktekeningen, die makkelijk uit te voeren zijn. Snelle levering, mooie spullen!

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle en correcte levering!

momenteel geen.

Pluspunten

*Zeer snelle levering. *Perfect maatwerk zoals je aangeeft in de webshop. We hebben nu diversen keren besteld en al een complete etalage + werkbank gemaakt van spullen van steigerbuis-online Tot de volgende bestelling,

Geen, Ga vooral zo door !!

Pluspunten

SNELLE LEVERING EN CORRECT VERZORGDE BESTELLING

N.V.T

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.