Prima bedrijf

Volgens verwachting

Super oplossing efficiënt

Super oplossing efficiënt

Snel besteld en geleverd

Razendsnelle reactie en prima advies

Niets op aan te merken!

prima geregeld en mooi matriaal

prima matriaal alles optid en conform afspraak geleverd

Snel geleverd en ziet er goed uit

Prima spullen en op tijd geleverd

Houden zich keurig aan hun afspraak

Goed bedrijf kan deze als particulier zeker aanbevelen zelfs voor een kleine order

Alles prima geleverd

Pakket was goed afgeleverd en verpakt en alles op maat

Super service

Het contact met Roy was subliem; reageerde snel, dacht mee en was vriendelijk. De materialen zijn prachtig, op maat gemaakt voorzien van alle benodigdheden om mijn kast te kunnen maken. Een topzaak!!!

Gaaf product

Eigenlijk helemaal naar wens. Product precies zoals verwacht en gehoopt, levering snel em goed. Prijs kwaliteit ook helemaal in orde.

Snel geleverd en precies zoals omschreven

Snel en eenvoudig mijn bestelling geplaatst via internet. De eerstvolgende werkdag kon ik mijn bestelling al ophalen.

snelle levering en vriendelijke service

snelle en goede levering Goede hulp bij vragen

Zeer goed materiaal

Zeer goede en snelle service.

Vlotte levering, goede service

Vlotte levering,

Duidelijk en goede levering en producten

Snel geleverd, uitstekend product

De buis werd binnen 4 werkdagen geleverd en was keurig verpakt en op maat! Buis gebruikt voor mijn weerstation!

Prima materiaal en op tijd geleverd

Ik heb een trapleuning en een traphek besteld en die zien er allebei prima uit. Ik moet ze nog monteren maar dat komt helemaal goed

Vlotte levering

Alles was in orde

Snelle levering, kwaliteit koppelingen valt tegen.

Zwarte steigerbuis 33.7 (op maat) en bijbehorende koppelingen besteld. Buis keurig op maat, geen beschadigingen, geen bramen, uitstekend verpakt. De zwarte koppelingen hebben een dusdanig ruime passing, dat ik genoodzaakt was om er een kunststof pashuls in te maken. Anders zit alles schots en scheef. Binnenmaat koppelingen is 35.3, dus een kunststof PP folie van 0,8 mm gebruikt om op te vullen en strakke, rechte verbindingen te maken. (kunststofshop.nl)

goed geregeld

overzichtelijk, vlot, goed en snel geleverd. Voor mijn project is het spijtig dat de wand dikte van de zwarte vierkante buizen meer dan 1.5mm is. Dit was me niet duidelijk.

Prima materiaal en goede aflevering

Prima materiaal en goede correcte aflevering

Precies wat ik zocht!!

Duidelijke site, snelle levering, goede kwaliteit....precies wat ik zocht!!

Alles mooi op maat

Alles mooi op maat en lag snel klaar en kon ik het de volgende dag komen ophalen Ben langzamerhand wel vaste klant geworden heb er al heel wat bestellingen gedaan.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.