1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog steeds sommige artikelen niet ontvangen voor die ik wel betaald heb.

Pluspunten

bestelling snel en goed in huis

Heb verkeerde koppeling stukken gekregen bestelt probeer te bellen om 16.15 krijg een bandje dat jullie gesloten zijn maar zeggen wel dat jullie tot 17.00 uur open zijn ??? Kunnen jullie mij morgen even terug bellen a.u.b. Alvast bedankt. gr. Gerard Klarenbeek

Pluspunten

Prima, alles snel en goed geleverd

Pluspunten

duidelijke site

Pluspunten

Helemaal top, Bestelling keurig verpakt en bezorgd!

Pluspunten

Snelle service en reactie via de mail

Geen verbeter tips, was top

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment.

Pluspunten

snelle levering, prima verpakt, prijs product verhouding prima, overzichtelijke website..

Pluspunten

Snelle levering Overzichtelijke site

Door een storing kwam de levering mail niet aan

Pluspunten

Website is voorzien op de producten die gemakkelijk te navigeren en goede informatie

Servicepunt volgen levering . Meer dimensies (intern ) op de armaturen

Pluspunten

Gewoon top

Pluspunten

snel en goed afgeleverd

Pluspunten

zeer snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Pluspunten

accurate en vlotte levering

tip: zet bestelmaten voor de pijpen in de voorbeeld tekeningen

Pluspunten

- Duidelijke website - Goede prijs - Correcte levering - Service

Met alle tips op de site is het wellicht leuk voor de consument om sommige voorbeelden ook als pakket samen te stellen. Denk aan een pakket voor een tafel, een schommel oid.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke site hoe koppelingen eruit zien en wat de insteekdiepte is. de lengtes buis worden gratis op maat gemaakt en snel geleverd.. Tevens staan er diverse voorbeelden op de site

Pluspunten

Site met duidelijke foto's en tekeningen met maatvoering. Mogelijkheid om buizen op maat te bestellen is zeker een meerwaarde. Snelle verwerking van bestelling.

verpakking, tracking

Pluspunten

Groot assortiment Snelle levering Veel voorbeelden

Pluspunten

Website is erg overzichtelijk, buizen worden op maat geleverd. Snelle levering. Duidelijke instructie over het afleverproces en de mogelijke alternatieven.

Pluspunten

ik werd aktief benaderd met de vraag of ik de juiste maat had besteld, hetgeen inderdaad niet het geval was. Ik had de maat in cm ingevuld terwijl er mm werd gevraagd. kwaliteit was opnieuw DIO. (dik in orde). prijs is vergeleken met de gamma minstens 50% goedkoper.

had afgesproken dat er een aanvullende rekening zou worden gestuurd en ondertussen de goederen al zouden worden geleverd. Bleek achteraf niet het geval te zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik dit verkeerd heb begrepen maar dan was het in ieder geval handig geweest als de meneer de afspraken per mail had bevestigd.

Pluspunten

Tijdig en accuraat

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.