3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede serves

?

Pluspunten

Altijd correcte leveringen,goed verpakt. En ook m,n waardering voor de chauffeur..die echt ware capriolen met z,n steekwagen uithaalde om de zending zo dicht mogelijk bij de bouwplaats te krijgen. Heel goed.

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Hoge verzendkosten proberen aan te passen voor kleine bestellingen.

Pluspunten

gunstige prijzen snelle levering netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering en compleet. Goede terugkoppeling over de betaling en verzending. keurig verpakt zonder schade. Eigenlijk zoals je zou mogen verwachten bij een bedrijf waar je online koopt.

Plaats zo veel mogelijk voorbeelden van toepassingen om steigerbuis te gebruiken. Het is multi fuctioneel en erg makkelijk ook voor de niet zo handige klusser.

Pluspunten

snelle levering, en alles klopt van de bestelling, bovendien direct antwoord op mail

Pluspunten

Perfecte snelle levering, goed telefonisch bereikbaar. En de tip van het briefje was fijn.

geen

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Reactie door een persoon op mijn mailtje waar ik vroeg of de levering achteraan het huis kon wordt zeer geapprecieerd.

Pluspunten

Voor het eerst besteld en een snelle levering. Alles keurig verpakt en op maat.

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

Tekeningetjes waaruit nog beter de maatvoering van af te leiden is. Ik kan bijvoorbeeld nergens vinden hoever de buizen in een koppeling schuiven.

Pluspunten

Super, snel en 10 min vooraf gebeld dat ze er aan kwamen. Top!

Pluspunten

Uitstekende meedenkende service. Snelle en keurige levering. Zeer klantvriendelijk en prima product

Pluspunten

Super site. Duidelijk, goede prijzen en eenvoudig bestellen. Levering netjes en compleet volgens afspraak.

GEEN

Pluspunten

Eigenlijk alleen maar positieve punten: Duidelijke en overzichtelijke website Scherpe prijzen Voldoende info en advies op de site om zelf de juiste keuzes en bestelling te kunnen maken Leuke en duidelijke voorbeelden en foto's om inspiratie op te doen Alles netjes op maat gemaakt en geleverd Snelle levering Na bestelling en betaling bemerkte ik dat ik een onderdeel vergeten was. De volgende ochtend via de mail gereageerd. Dit werd super opgepakt. Zeer snel een reactie en de order werd direct gecorrigeerd.

Weinig tot niets te bedenken. Het enige dat fijn zou zijn, als er een iets specifieker tijdblok van levering doorgegeven kan worden. Maar er wordt door steigerbuis online, al gemeld dat dit niet mogelijk is. Verzending en levering wordt door een extern transportbedrijf verzorgd.

Pluspunten

Snelle en nauwkeurige levering volgens vooraf gemaakte afspraak. Beter gaat niet. Uitstekende ervaring met dit bedrijf op gedaan.

Pluspunten

Heldere website, snelle levering!

Pluspunten

compleet assortiment, goede webpagina's, snelle levering.

Tijdvak aangeven van bezorging

Pluspunten

order naar behoren geleverd. compleet en snel

Pluspunten

Snelle en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle reactie op mijn vragen per email (zelf in het weekend)! Snelle levering!

Zou mooi zijn als bij kleine bestellingen een goedkopere manier van levering mogelijk zou zijn.

Pluspunten

Snelle en nette levering. Zeer goede hulp en tip gekregen bij telefonische contact.

Pluspunten

Levering netjes verpakt geleverd.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.