Pluspunten

Snelle levering, er miste een klein onderdeel maar de werd vlot nagestuurd.

Pluspunten

De site is helder. De spullen zijn goed. Geleverde goederen waren exact wat ik besteld had. En bestelling was er exact wanneer aangegeven.

Er valt weinig tot niets te verbeteren.

Pluspunten

Mijn (enkele) ervaring was positief. Netjes op tijd en de juiste materialen. Keurig zoals op de site aangegeven

Pluspunten

Een heel overzichtelijke en eveneens inspirerende website. Ongeloofelijk wat een mogelijkheden met dit product.Dit komt zeer goed tot uiting. Een zeer goed idee zijn de bouwtekeningen in PDF. Goed hulpmiddel om de bestelling te completeren. Correcte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Capaeu.

Pluspunten

Snelle levering, alles is prima verpakt en klaar voor gebruik.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel geleverd, maar niet de spullen die ik heb besteld!

DE ORDER CORRECT UITVOEREN !!!!!

Pluspunten

Gratis een inbus sleutel ontvangen omdat deze niet werkte met extra boutjes. Top service, bedankt!!!

Pluspunten

Snelle levering, aantallen klopte wat bij andere bedrijven wel eens te wensen overlaat! Zal de volgende keer zeker weer bij hun bestellen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bestelflow online

Bezorgingsmogelijkheden zijn niet flexibel.

Pluspunten

Duidelijke en goedwerkende website, goede service, alles perfect op maat en keurig verpakt, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke site snelle levering

-meer maten van de koppelstukken vermelden! -foto's vanuit alle richtingen bijvoegen. Soms kun je niet goed zien hoe een koppelstuk gevormd is. -het is vervelend dat er geen nauwkeuriger indicatie van het tijdstip van levering kan worden gegeven. Een hele dag is echt heel vervelend lang. Sommige mensen hebben een baan.

Pluspunten

Volop keuze en goede voorraad, dus snel leverbaar. De kwaliteit zal zich na jaren kunnen bewijzen.

Pluspunten

Goede service!!

Pluspunten

Goede service en levering volgens afspraak

Pluspunten

Snelle levering. Alles mooi op maat verzaagd.

NVT.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele goeie serves!!

Pluspunten

snel besteld, snel geleverd, alles klopt.

weet ik niet

Pluspunten

prima levering. mooi op tijd en goed kwa maatvoering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website

prijzen zijn niet concurerend

Pluspunten

correct product in overeenstemming met wat verkocht wordt

er zijn enige dagen verloren gegaan omdat de betaling niet tijdig werd afgepunt denk ik

Pluspunten

snelle en correcte levering

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.