Mooie tafel

De tafel is geleverd en was eenvoudig te monteren, goede service en prijs.

De steigerbuisconstructie was ideaal om het balkon af te sluiten voor de poezen.

Goed product

Snel en mooi op maat gemaakt

Bestelling opgegeven lag super snel klaar en mooi op maat gemaakt.

levering

Op de site staat 2 tot 4 werkdagen levering. Als je daar rekening mee hebt gehouden, valt dit tegen. Wij kregen de 5de dag de helft van de levering. de andere helft kwam later. De communicatie rondom levering is minimaal. De plank was niet mooi afgezaagd en beschadigd. De kleur komt niet overeen met de plaatjes. De buizenmateriaal is wel erg mooi en zeer robuust. De montage is zelf makkelijk te doen. Al met al hebben we uiteindelijk wel een mooie kapstok.

Gewoon goed!

Goede kwaliteit. Ben tevreden.

Okay

Snelle en goede levering en service

Tot nog toe top service.

Top service, moet nog enkele artikels terugsturen om om te ruilen. Dan evalueren we nog eens.

Mooie trapleuning, goede service

Wij zijn blij dat we de trapleuning bij Steigerbuis Online hebben besteld. De maten kloppen precies, mooie afwerking en alles erbij geleverd! Goede service!

zoals verwacht

makkelijk te bestellen ovzerzichtelijk afspraken worden nagekomen

De levering en het bestelde materiaal van steigerbuis online is prima verlopen. Top.

Ik heb eerst goed moeten uitzoeken, want ik nu precies wilde hebben, maar na een aantal "3D proefdrukjes" en standaard voorbeelden, kon ik zonder moeite, zelfs met een kleine wijziging, mijn bureau bestellen. Ik ben er erg tevreden over. De levering is perfect geregeld.

Kwaliteit en super handig. En snelle levering.

Bepaalde steigerbuis onderdelen kun je alleen hier kopen. Er is een ruim assortiment.

Mooie buizen en volgens afspraak op tijd geleverd

Efficiënt geholpen, mijn karwei kon vlot worden voltooid

Toen ik langskwam werd mijn project vlot geëvalueerd, de juiste onderdelen klaargezet. Zodat toen ik ermee thuiskwam, ik onmiddellijk en en vlot het hele project kon voltooien. Ben heel tevreden.

Perfecte levering en service

De buizen die ik had besteld waren perfect op de gevraagde lengtes en netjes afgewerkt. De stelling staat 'als een huis' en is precies zoals ik hem had bedacht. Beter kan niet. .

Uitstekende en snelle service tegen een goede prijs

Na besteld te hebben via de goede site, keurig op de hoogte gehouden over levering. Die was snel en het geleverde is kwalitatief prima in orde.

Niet om over naar huis te schrijven

Levering was laat en pas de volgende week. Je krijgt vervolgens een track and trace op de dag van levering, wat al vreemd is, want als werkende heb je een probleem. Je kan niet op elkaar afstemmen, want de mails worden maar af en toe gelezen.. Voor ons geen volgende keer meer bij dit bedrijf!

prima afhandeling

Geen bijzonderheden om op te merken. Producten worden geleverd zoals beschreven en zijn keurig ingepakt.

Levertijd niet zoals beloofd op website

Prima producten, duidelijke website, dus dat zit wel goed. Echter op de website staat als USP vermeld een levertijd van 1-3 werkdagen., Na echter een bevestiging in de mail na de order niets meer vernomen. Na 4 werkdagen contact opgenomen via een -niet zo snelle- chatfunctie met een -nogal kortaf- medewerker om te vragen wanneer de bestelling zou binnenkomen. Deze deelde mee dat de order de volgende dag (5e werkdag) hun magazijn zou verlaten. Levering en track & trace was verder helemaal prima.

Opvolging van bestelling is goed , maar kan beter

Opvolging , communicatie ging goed , maar niet zo vlot en diende zelf per mail status te bevragen

Compleet, intact en snel

Prima geregeld en afgeleverd

Prima geregeld

Leuk spul, en heel stevig. Wel aan de prijs.

Het leuke is dat je zelf je ontwerp kunt maken en alles op maat gezaagd wordt

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.