Pluspunten

Snelle service en zeer goede prijs

Pluspunten

Omdat ik de levering verkeerd had ingevoerd heb ik dit in 2 keer gedaan met opmerking deze samen te voegen. Helaas kwam bestelling 1 wel binnen maar bestelling 2 niet. Na een telefoontje blijkt er iets fout te zijn gegaan. Deel 2 is direct verzonden in goed vertrouwen. De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit!

- Samenvoegen van 2 orders zou geen 2x verzendkosten moeten betekenen. ( zelf niet als dit fout gaat ). Misschien een mogelijkheid om zelf een niet behandelde order aan te passen? - Status orders worden niet bijgewerkt op de website. - Geen reactie op verzenden van de gevraagde pakbon.

Pluspunten

makkelijk te bestellen - prima levering.

Pluspunten

Een fout in mijn bestelling werd zonder moeite aangepast. Dit ging niet helemaal goed, maar ook dat werd zonder problemen hersteld. Ik ben erg attent met de klantvriendelijk.

Een plaatje van het artikel in de orderegel in de winkelwagen vereenvoudigd de controle voor de gebruiker.

Pluspunten

Hoge leversnelheid

Pluspunten

snel en goede levering.

Pluspunten

Goed, snel en duidelijk! Goeie website. Kan je vlot en overzichtelijk bestellen.

Optie voor klanten om ideeen en fotos te kunnen uploaden

Pluspunten

duidelijke website nette en overzichtelijke afhandeling per email, factuur, bevestiging, levering afgestuurd netjes verpakt keurig op maat gezaagd

Pluspunten

Duidelijke site, uitgebreide mogelijkheden, nette prijzen, snelle response op email, snelle verzending.

Pluspunten

Goede site Snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goeie service

Pluspunten

goede customer service

Pluspunten

Duidelijke website, goede service aan de telefoon en via de mail, vriendelijke transporteur, goed product. Kortom: zeer tevreden.

Overwegen om een volgsysteem voor aflevering te introduceren (waar is de bestelling, hoe laat de aflevering).

Pluspunten

snelle levering mijn wensen werden waargemaakt en er werd een plan gemaakt stevig matrialen

die zijn er geen ,want het was top

Pluspunten

zeer uitgebreid assortiment, nette service bij foute bestelling door opdrachtgever, snelle en correcte levering

wellicht handig om gezaagde buizen eerst even te ontdoen van het slijpsel, zodat niet later je hele huis ermee vol ligt

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteit materiaal goed Verhouding Prijs-kwaliteit heel goed

Bijleveren inbussleutel zou de service nog beter maken

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, en betaalbaar !!!

Pluspunten

fijne vlotte afwerking van de bestelling! alles op maat!, zonder extra kosten! zo was alles snel in elkaar gezet en de pergola van steigerbuis kan nu flink begroeid worden! toppie!

Pluspunten

Helemaal perfect! Goede service en levering. Alles ook erg snel.

Pluspunten

Heldere website, rijk qua inhoud. Service van steigerbuis online is zoals deze moet zijn: snel en goed.

Pluspunten

Bestellen en Levering

Track trace

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.