Pluspunten

Gewoon heel erg goed. Van harte aan tebevelen.

Pluspunten

prolyte podium gekocht en had hiervoor extra poten nodig, deze besteld bij steigerbuis online incl. doppen. perfect op maat gezaagd en afgeleverd. scheelt enorm veel geld en product is perfect.

Pluspunten

Snelle levering en mee denkende mensen . Ik heb twee verschillende maten besteld en kreeg direct de vraag of dit klopte. Erg prettig! Ook telefonisch overleg als het gebracht wordt wordt op prijs gesteld.

Misschien een tijd of dagdeel dat het geleverd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Kwaliteit van de buis: we hebben een overspanning van ongeveer zes meter met buis van 37 mm. Jullie buis is veel slapper dan een buis diepe jaren geleden ergens anders hebben besteld.

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Pluspunten

Bestelling is na plaatsing op korte termijn op afgesproken dag ,tijd zeer correct geleverd. Bestelling was 100 % in orde. Bij telefonische vraag naar meer info over maten etc alvorens te bestellen , ben ik zeer correct en uitvoerig geadviseerd.

Pluspunten

snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact. Veel gehad aan de foto's op de website.

Prijsstelling koppelingen verbeteren.

Pluspunten

snelle levering goede service

Pluspunten

Service gericht, snelle levering! Grote keuze.

mag iets nauwkeuriger. We hadden een verkeerd onderdeel ontvangen, nieuw gekregen, maar was nog steeds niet het goede onderdeel. Maar drie keer was scheepsrecht.

Pluspunten

Binnen 3 werkdagen geleverd en exact zoals opgegeven.

Pluspunten

Alles dik in orde, ruim aanbod, goede service

Extra kosten voor transport steigerhout

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke site, korte levertijd

Pluspunten

Snelle afwikkeling/levering!!

Website in eerste instantie niet geheel duidelijk met betrekking tot het invullen van de lengte...

Pluspunten

Snelle levering en ideaal dat je elke willekeurige buis per stuk op maat kan laten maken.

Het aanreiken van bouwtekeningen is echt top, maar zit een beetje verstopt. Het lijkt erop dat jullie als één van de weinigen meer richten op particulieren met kleine bestellingen wat een enorm pluspunt kan zijn. Zou dat - en die helpende hand - veel helderder naar voren laten komen.

Pluspunten

Snel geleverd (binnen 2 dagen) en exact zoals besteld.

Pluspunten

zeer tevreden over de snelle levering mits die van nederland moet komen. Zou de site zeker aanbevelen voor alle anderen! Er was 2 dagen na elkaar iets besteld omdat wij een stuk vergeten waren en had dan gebeld omdat 2de levering eerst was aangekomen. Meneer heeft direkt onderzoek gedaan en me laten weten dat de rest van de bestelling de dag nadien ging geleverd worden. Wat ook effectief zo was. Bedankt voor het vriendelijke kontakt met jullie in nederland en de snelle reactie!!

Er stond op site vermeld dat de levering gratis was vanaf een bepaald bedrag!! We hadden dit bedrag overschreden en hebben toch 15 euro vervoerskosten moeten betalen, de dag nadien nog een kleine bestelling geplaats en dan was vervoerskost 20 euro. Hier zou ik toch iets aan doen.

Pluspunten

goede website, stipte levering. Melding van levering vooraf. Levering zonder mankementen, alle pijpen precies op maat.

Pluspunten

Snelle levering , perfect op maat, efficiënte website

Pluspunten

de veelzijdigheid aan artikelen in de web shop. duidelijke web shop. de snelheid van levering zaterdag besteld dinsdag in huis. gratis op lengte gezaagd. makkelijke betaling. kortom een prima bedrijf. ga hier zeker nog meer bestellen.

geen verbeter punten. ga vooral zo door.

Pluspunten

Website, bezorging

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.