Pluspunten

snelle levering duidelijke site met vermelding technische gegevens (detail tekeningen) zaagservice

iets steviger verpakking. deze was nu kapot gegaan tijdens transport

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Zeer snelle en korreltje levering.

Pluspunten

Goed advies, account en winkelmandje alvast voor mij aangemaakt. Prima zo!

Geen verbeterpunten, SteigerbuisOnline is perfect.

Pluspunten

perfecte service , mooie kwaliteit van producten

Pluspunten

Snel geleverd. Op het laatste moment nog een verandering doorgegeven en die werd heel soepel in de bestelling verwerkt.

De buizen zijn erg vies/vet. Oppassen voor scherpe randjes en kleine schilfers metaal die uit de buizen vallen.

Pluspunten

Duidelijk en compleet

Pluspunten

Prima kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

- meedenken met klant - klant keuze geven van datum van levering - bruikbare adviezen - tijd nemen aan telefoon voor de klant - geweldige klantenservice

Pluspunten

Denken goed mee over creatieve oplossingen

Pluspunten

Makkelijke website en snel geleverd!

Pluspunten

Makkelijke communicatie.

2x dezelfde nalevering ontvangen, 2e keer heb ik 'm niet geaccepteerd. Daarbij stond er niet vermeld (zowel niet in een mail of bij de eerste nalevering) dat het de eerste keer niet compleet zou zijn.

Pluspunten

Snelle afhandeling en duidelijke site

Prijs vergelijking is met andere sites niet de goedkoopste

Pluspunten

Als er ook maar iets is dat likt op een klacht wordt dat met verbazingwekkende snelheid opgelost! Perfect.

Pluspunten

Snelle levering. Goede uitvoering van de gevraagde maatvoeringen

Pluspunten

Duidelijke site, snelle telefonische klantenservice, heel aardige medewerkers.

Samenwerking met vervoerder niet optimaal. Vervoerder meldt bij Steigerbuis dingen die niet waar zijn (pand zou niet bereikbaar zijn, geen briefje in brievenbus achtergelaten). Vervelend voor Steigerbuis want die heeft daar extra werk van.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke omschrijvingen (zelfs voor een leek)

Pluspunten

Mooie site, Sneller levering Goede producten

Niet duidelijk of de inbusboutjes meegeleverde worden.

Pluspunten

Makkelijk benaderbaar mbv mail en telefoon; ik kon steeds overleggen over de beste keuze voor mijn gordijnroede. en de daarbij benodigde ophangbenodigheden.

Eventueel te koop aanbieden van gordijnringen in diverse maten. Vooral die met een stoere uitstraling passend bij de gordijnroedes.

Pluspunten

Deze firma is een aanrader een een groot voorbeeld voor velen op het web. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een top firma is, waar ik graag zaken mee doe. Nogmaals bedankt.

N.V.T.

Pluspunten

goede kwaliteit en op de juiste maten geleverd. overzichtelijke website, makkelijk te bestellen

transporteur moet beter nakijken of hij de hele bestelling heeft ingeladen... (dan loop je niet het risico dat je 2x moet leveren)

Pluspunten

Snelle levering en proactief

Zou mooi zijn als de bestelling 'savonds kon worden afgeleverd.

Pluspunten

Volgens afspraak en goed verpakt geleverd. Transporteur legt het ook gewoon netjes naast het huis als je daar om vraagt bij niet thuis.

Afwerking van het zaagwerk misschien even afronden om de grootste splinters kwijt te zijn zou wel mooi zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

montage voorschrift inbus sleutels

Pluspunten

Prima service alles ok

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.