Pluspunten

Duidelijke website, perfecte snelle levering, scherpe prijzen. Geen enkele reden om elders te shoppen!!!

Pluspunten

Perfecte en vlotte levering.

Pluspunten

Snelle levering. Zondagmiddag besteld, dinsdagmorgen alles geleverd.

Indicatie tijdstip van levering zou handig zijn. Opgelost door de bestelling te laten afleveren op mijn werk en daarna zelf meegenomen naar huis. Buizen met een lengte van 1m85 gaan moeiteloos in een doorsnee auto.

Pluspunten

Heel erg tevreden en mee gedacht over mijn bestelling om een onderstel te maken voor een salontafel.Alleen maar alle lof. Chapeau

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Niet nodig

Pluspunten

Prima site. Ontvangen wat ik heb besteld. Kwaliteit in orde

Pluspunten

Vlot geleverd

Alles afleveren en niets vergeten, probleem wel snel opgelost, maar toch een dag extra wachten om het te verwerken

Pluspunten

Snelheid, feedback, snelle levering, prijs, kwaliteit van het geleverde materiaal.

Pluspunten

makkelijk te bestellen duidelijke omschrijving met goede afbeeldingen snel geleverd bij een grote bestelling geen afleverkosten op maat gezaagd bijna 50% goedkoper dan de karwei

Pluspunten

Heldere site, erg overzichtelijk. Snelle levering Afgeleverd wat er besteld is, geen later geleverde producten oid. Kwaliteit producten is meer dan prima!

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit en kompleet

geen

Pluspunten

Alles werd netjes geleverd zoals besteld was.

Heb de hele dag zitten wachten. Vervoerder kwam pas op het laatst van de dag. Ze zouden wat exacter moeten zijn met het tijdstip van bezorgen.

Pluspunten

Makkelijk zoeken en bestellen, goede informatie, snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snelle levering. Super kwaliteit

De koppelingen hebben iets teveel speling t.o.v. de buis diameter

Pluspunten

Snelle service en goedkoper heb ik het niet kunnen vinden! Ook fantastisch dat de buizen op maar worden geleverd!

Uitbreiding assortiment!

Pluspunten

Overzichtelijke site en goede service

De schroefgaten van de voetplaten zitten erg dicht op de buis (tegen de buis aan, wat het bevestigen van de voetplaten lastig maakt); handiger en mooier zou het zijn om de gatvorm toe te spitsen op schroeven met verzonken kop.

Pluspunten

Goede kwaliteit en service en snelle levering.

Pluspunten

-Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. -Snelle levering. -Goede prijsstelling.

-Het zou handig zijn als je een bezorgdag / afleverdag kan kiezen.

Pluspunten

Vlotte levering en goede service bij telefonische vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Webshop overzichtelijk en duidelijk. Snelle levereing

Aandacht bij na leveringen, vernoem het ergens

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

eenvoudige bestelprocedure

Aflevering verliep niet volgens voorspelling. Bestelling is maandag opgehaald bij Steigerbuis en kan dan niet op dinsdag worden geleverd volgens transporteur. Hij belooft wordt woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur geleverd. Niet dus. Gebeld, wordt donderdag geleverd. Niet dus. Uiteindelijk vrijdag om 16.00 uur geleverd. Kan beter

Pluspunten

Website Duidelijkheid Levering Afspraak levering maken top.

Pluspunten

eenvoudig bestelproces vriendelijke klantenservice snelle levering

prijs

Pluspunten

vergeten aantal onderdelen te bestellen maar toch geleverd gekregen die ik na levering gewoon nog kon overmaken

geen

Pluspunten

aflevering was correct en op tijd.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.