Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goede beantwoording van mijn vragen aan de telefoon en mooi product!

Pluspunten

Snelle levering naar België! Mijn bestelling werd binnen 4 dagen geleverd en woon ergens midden in Oost-Vlaanderen. Alles was goed verpakt tegen beschadigingen.

Bevestigingsemails van de bestelling werden snel gestuurd maar een email dat de spullen verzonden waren heb ik nooit gekregen. Ergens was er sprake van miscommunicatie want toen ik belde wisten ze zelf niet dat alles al vertrokken was. Half uur na mijn telefoontje werd het zelfs al bezorgd dus intern was er iets misgegaan. Mij hoor je niet klagen want ik had alles snel binnen ;-)

Pluspunten

Snelle levertijd (1 dag)

Reactietijd op vragen per e-mail (1 dag is te lang, de concurrent reageerde wel direct op mijn vraag).

Pluspunten

Snelle service Goed telefonisch bereikbaar Snelle levering Alles compleet geleverd

Ga zo door!!!!

Pluspunten

Duidelijk en ovetzichtelijk

Niet kunnen ontdekken, dus zo door blijven gaan

Pluspunten

duidelijk website, snel levering. keurig verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering goede klachtafhandeling

extra controlemoment in het proces of de uitgaande producten ook de bestelde producten zijn

Pluspunten

KOMEN AFSPRAKEN NA. KWALITEIT IS GOED

Pluspunten

alles op maat gemaakt en snel geleverd

ik zou niet weten hoe het nóg beter kan!

Pluspunten

Snelle en adequate levering

Geen op- en/of aanmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten tegen een betere prijs dan in de bouwmarkt, goede en snelle communicatie, snelle levering.

Zou goedkopere levering voor kleine bestellingen een idee zijn? (per postnl bijvoorbeeld voor 6,95)

Pluspunten

snelle levering ook kleine order geen punt

geen

Pluspunten

snelle aflevering en duidelijke info over verzending via e-mail

Pluspunten

Duidelijke website Concurrerende prijzen Snelle en keurige aflevering ( binnen beloofde termijn)

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Geen, prima service

Pluspunten

het is een duidelijke website,met goede werktekeningen, snelle levering. Super

Er is moeilijk terug te vinden welke buizen welk gewicht kunnen dragen en het verschil tussen alu en staal. Dat is net waar ik naar op zoek was, omdat ik een heel zwaar blad heb.

Pluspunten

Volledig volgens afspraak geleverd Vriendelijke en accurate mensen aan de telefoon

Misschien zou het gemakkelijk zijn om de afbeeldingen van de koppelingen een nummer te geven

Pluspunten

goede service, mooie prijzen, en snelle levering.

Pluspunten

Snelle accurate levering. Perfect.

Pluspunten

Snelle levering. Afmetingen waren goed. Bestelling klopte.

Afmetingen buizen in de bouwtekening vermelden misschien ( welke buis moet waar ). Maar met een beetje inzicht lukt het zo ook wel.

Pluspunten

Duidelijke e-mails over de status van mijn bestelling! Binnen de toegezegde termijn geleverd!

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.