Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en volledige informatie op de site.

Pluspunten

Ze zijn erg behulpzaam denken mee en staan snel klaar met een oplosing

Nee gewoon zo door gaan

Pluspunten

het ging ons om een onderstel voor een grote tuintafel. na serieus, geduldig en uitgebreid advies kregen we wat we hadden gevraagd voor de afgesproken prijs. en zo hoort het. de tafel staat inmiddels zoals we gehoopt hadden (al moesten we nog twee keer 3 cm ergens vanaf zagen, maar ik kan hier en nu niet reproduceren of de fout zat bij onze opgave dan wel bij het advies uwerzijds) en verhoogde de vreugde van dit familiediner.

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende beschermende verpakking, heldere website

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van online bestelling, binnen 48 uur alles geregeld

Pluspunten

Alles naar wens

Pluspunten

Overzichtelijke site. Boodschappenlijst die blijft staan na uitloggen. Duidelijke bestelling en afronding. Aanbiedingen. Goede klantenservice met snelle reacties.

Teksten in de Technical Manual staan aan elkaar geplakt en sommige onderdelen hebben 'Nee' als gewicht, maar verder overzichtelijk

Pluspunten

Keurig geleverd conform bestelling.

Vervoerder kon beter

Pluspunten

Snelle levering met duidelijke voorwaarden. Fijne leverancier.

Pluspunten

snelle levering keurig uitgevoerd mooi materiaal

geen

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs, snelle levering en top materiaal!! Goede service ook; wij hadden teveel koppelingen besteld en konden ze terugsturen, binnen een week hadden we het geld terug!

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering

N.v.t

Pluspunten

Mijn ervaring is eigenlijk alleen maar positief: prijs kwaliteits verhouding is prima gratis zaagservice, snel en duidelijke bestelprocedure en op tijd geleverd in het kort prima en tot binnenkort.

Pluspunten

Correct. Snel.

Pluspunten

Exact op maat. Volledige bestelling in 1 keer, compact en stevig verpakt. Ontzettend snelle levering. Goed te communiceren met de leverancier, over wanneer en waar hij het aflevert.

Pluspunten

Bijzonder goede en adequate service. Goed materiaal!

Pluspunten

knappe spullen snelle levertijd keurig op maat gemaakt

Pluspunten

Pluspunten

goed service en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering kwaliteit

beter informeren indien een manco toch geleverd wordt; levering aan huis liever niet 's ochtends half zeven

Pluspunten

Nette en snelle levering, alles keurig verpakt. Niks op aan te merken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bij het bestellen van de koppelstukken voor de steigerbuis zijn op het bestelformulier alleen nog maar de bestelnummers zichtbaar en niet de maat. Maakt het lastig om bij het nalopen van de bestelling nog een foutje eruit te halen.

Pluspunten

Alles was erg duidelijk en goed te vinden op de site

Pluspunten

Had gevraagd te bellen half uur voor aflevering niet gebeurt en afgegeven bij buren terwijl er iemand klaar stond om bestelling in ontvangst te nemen.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.