Pluspunten

Duidelijke website, buizen gratis op maat gezaagd, snelle levering

Pluspunten

snelle levering goede materialen adequate telefonische ondersteuning

Het zou handiger zijn wanneer het vervoersbedrijf een dagdeel voor de bezorging aan kan geven.

Pluspunten

Snelle levering, bestelling prima in orde!! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

snelle en correcte levering overzichtelijke website

bestellen soms problematisch

Pluspunten

Snelle levering, goede afwikkeling, goede prijzen

Meer informatie over de sterkte van de buizen zou handig zijn en ik kreeg geen reactie op een mail over de bezorgdatum. Ik denk echter wel dat met mijn vraag rekening is gehouden bij bezorging. Het was alleen fijn geweest dat te weten.

Pluspunten

Precies geleverd wat besteld was, zeer goede prijs/kwaliteits verhouding en snel bezorgd!!! De perfecte toevoeging voor mijn steiger!

Pluspunten

Super netjes verpakt. Precies binnen de levertijd. Helemaal blij met de mooie buizen en koppel stukken.

Tijdstip van bezorgen zou erg handig zijn om van te voren te weten

Pluspunten

Veel keus, niet duur en snelle levering !

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

Goede service en zeer snelle levering van de bestelde goederen

Pluspunten

Duidelijke kommunicatie, bij eventuele verkeerde bestelling snelle terug betaling en tijdstip aanlevering is goed.

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Snelle afhandeling. Prima service !! Aanbeveling. Met met alle eerdere beoordelingen eens !!

Stuurde in comments de info van mijn telnummer, met de mededeling "van te voren bellen" ivm locatie. Chauffeur belde toen ik 150 km verder op zat dat hij over 15 minuten kwam leveren. Verder prima !!

Pluspunten

vlot, later nog telefonisch iets toegevoegd ad bestelling; zonder problemen.

Pluspunten

Steigerbuizen prima ontbraamd, Redelijk nauwkeurig (nauwkeurig genoeg) op maat.

Plak de witte order-stickers niet op de buizen, maar liever op de plastic wraps. Deze stickers zijn er niet goed af te krijgen.

Pluspunten

Telefonisch contact mogelijk.

Pluspunten

Duidelijk, snel, goede kwaliteit.

Het zou handig zijn als op de website wordt aangegeven wat de dikte is van de koppelstukken/voetplaten. Dit om nog nauwkeuriger vast te kunnen stellen op welke lengte de buizen gezaagd moeten worden.

Pluspunten

heel makkelijk te bestellen via de website. Netjes een mail gekregen welke dag het bezorgt werd. En alles was compleet . We zijn er blij mee en hebben iets leuks van gemaakt.

Misschien handig dat je een telefoonnummer door kan geven. Zodat de chauffeur een belletje kan geven dat die er zo aankomt.

Pluspunten

Zeer snelle reactie klantenservice, goede service, duidelijke website en handige tekeningen

Bij het bestelformulier erbij vermelden dat je de blauwe tekst op de steigerbuizen eraf kan halen met thinner. Of op de website vermelden. Was heel verbaasd toen ik de buizen kreeg en er blauwe tekst op stond.

Pluspunten

Waar te beginnen? Alles TOP!!!!

Geen..

Pluspunten

Goede en duidelijke site.

Pluspunten

Snelle levering! Erg blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.