Pluspunten

In de haast een verbinding fout besteld. Fout wordt zonder probleem vervangen, zonder verdere kosten. Levering is snel en adequaat. Website is zeer overzichtelijk en bestellen gaat met groot gemak.

Zou fijn zijn om op d website van de vervoerder te kunnen zien wanneer de levering binnen komt. Moest daar nu achteraan bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De site is goed overzichtelijk... Makkelijk onderdelen te vinden.

Ik bestelde 13 eind doppen voor een steigerbuis. Dit is een klein handje vol. Ik was alleen verplicht om 15€ verzend kosten te betalen . Terwijl het ook in een envelop had gekund en voor De helft opgestuurd kan worden. Maar.... Had ze gelijk nodig dus om die rede wel bij jullie besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site!!

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Bij het op geven van een aflever adres, eventueel een tweede huisnummer vragen bij een goed buur. Het produkt is immers toch al betaald. En scheelt de vervoerder een hoop werk, en tijd.

Pluspunten

Een afdekdop vergeten erbij te bestellen, een telefoontje en het was geregeld.

Pluspunten

alles conform bestelling

Pluspunten

Snelle levering en overzichtelijke website.

Pluspunten

Gemakkelijk en vlot

Pluspunten

Goe geregeld , voorbeeld voor andere webshops

Nee

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Correcte snelle afhandeling. Meedenkend met de klant en goed benaderbaar.

Pluspunten

Snel geleverd, goed product. Prima website, prima prijs

Pluspunten

duidelijke website snelle levering

Pluspunten

Goede overzichtelijke website Prima verpakt en geleverd!

indicatie mbt levertijden (ochtend of middag aangeven)

Pluspunten

goede site, goede verpakking, levering binnen 5 dagen

Pluspunten

Keurige levering. Ook redelijk snel, binnen de gestelde termijn (in ons geval zat een weekend tussen). Kortom: blij!

Het zou wel handig zijn als er wel een dagdeel genoemd kan worden, waarbinnen de levering plaats vindt.

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch goed advies gekregen. Resultaat heel mooi. ( wij hebben een tafel gemaakt en een lampenvoet)

x

Pluspunten

Snelle levertijd! Prima producten. Zeer makkelijk in gebruik. Ik ga hier vaker gebruik van maken!

Als ik online iets toevoeg aan mijn winkelwagen dan blijft de pagina laden en stopt deze niet automatisch, misschien een bug in mijn browser (mozilla firefox)?

Pluspunten

Snel en makkelijk te bestellen. Prijzen zijn goed te vinden.

Ik kan geen account aanmaken, zonder dat ik bestel of later inloggen met mijn aangemaakt ( bestel account )

Pluspunten

snelle levering. goede producten!

Pluspunten

Snelle levering Complete levering

Het zou heel mooi zijn als je online iets kan bouwen en dan meteen je bestellijst krijgt. Dat scheelt een hoop werk in controleren of de order compleet is.

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.