Pluspunten

Prima service en levering. Artikelen keurig verpakt en op de juiste maat gemaakt.

Pluspunten

Alles is perfect en op maat geleverd! De kwaliteit is precies waar we op hoopten. We zijn er erg blij mee en het uiteindelijke eindproduct is daardoor ook geworden wat we in gedachten hadden. We gaan ook zeker binnenkort nog meer bestellen! Ook de prijs is enorm redelijk en de leveringskosten vallen 100% mee.

We hadden alleen wat moeite bij het bestellen van de site. Als we een artikel bestelden bleef het scherm maar staan op "aan het verwerken" of zoiets, soms wel 10 minuten en dan dachten we dat we niets bestelden en dat het niet goed ging. Uiteindelijk kwamen we erachter dat we er gewoon weer uit moesten gaan, het scherm dus afsluiten, en dat de bestelling wel aangekomen was.

Pluspunten

perfect, goed en snel

geen

Pluspunten

vlotte levering duidelijke klantvriendelijke website

Pluspunten

duidelijke site goed producten aanbod goede prijsstelling

Pluspunten

De bestelling was helemaal in orde. Compleet en netjes verpakt. Prima materiaal.

De opmerkingen worden niet of slecht gelezen. Er is een afleverdag afgesproken, maar de wens om snel; te leveren heeft het gewonnen van de zorgvuldigheid. Ondanks toezegguing dat het materiaal op de afgesproken dag zou worden bezorgd kwam het toch te vroeg en was er nieamnd om het in ontvangst te nemen, zodat de vervoerder nogmaals moest langskomen.

Pluspunten

Netjes geleverd keurig op tijd. Goede levertijd. Keurig in plastic.

Dit is zaken doen dus geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering Gebruiksvriendelijke site Goede aftersales

Geen punt kunnen bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rappe levering, goede prijs

Pluspunten

Behulpzaam,snelle levering,met de klant meedenken

Betere presentatie/showroom.

Pluspunten

prima levering en alles precies op maat. product voldoet aan de verwachting.

hoge verzend kosten. zeker wanneer je als tevreden klant meer of een vergeten stuk wil bij-/nabestellen

Pluspunten

Zeer duidelijke website,veel mogelijkheden om te betalen.

Geen stickers plakken op buizen,gaan moelijk vanaf. Tekst die op de buis is aangebracht past niet.

Pluspunten

alles keurig volgens afspraak geleverd, en behandeld

Pluspunten

snelle levering !!! goede prijs kwaliteit !!!

Pluspunten

Goede site, snelle levering

Maten van de producten vermelden, evt op aparte PDF. Is handig voor de niet professionele gebruiker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is duidelijk en de bestelling is eenvoudig te plaatsen. De bestelde materialen zijn in goede orde en op tijd afgeleverd. Een leuk product !

In een eerder verstuurd bericht heb ik gemeld dat ik bij de eerste bestelling enkele buisen vergeten was en een tweede bestelling heb moeten plaatsen. Ik heb gevraagd om beide bestellingen in één partij te leveren en de afleverkosten van de tweede bestelling retourneren. De bestelling is in één partij geleverd, maar op mijn verzoek om de afleveringskosten te retiurneren is niet geregeerd. Ik beveel uw bedrijf van harte aan als u dit ook in behandeling neemt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd.

Ik had niet verwacht dat er tekst op de buizen zou staan.

Pluspunten

Snelle levering Goede service Ruilen van elastieken was geen probleem

BTW Factuur naar bedrijven sturen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website Snel en gemakkelijk bestellen Snelle levering Correcte levering Op tijd, goed verpakt

Niets op te noemen

Pluspunten

Prima service, geleverd binnen de afgesproeken tijd en volgens de afgesproken voorwaarden. Keurig en overzichtelijk verpakt.

Pluspunten

mooi op tijd geleverd, nette buis en goede lengten

Pluspunten

super handig en makkelijk. uitzoeken....Bestellen....betalen binnen 3 werkdagen in huis. je hoeft er zelf niet voor te rijden en ermee te slepen en nog op maat geleverd ook. Makkelijker kan het niet....:-D

Pluspunten

Mooie site, duidelijk met mooie voorbeelden, schesten en ideeen. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering Duidelijke leveringsafspraken Goede tips op de site

Steviger doosje voor kleine onderdelen

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.