Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

- Duidelijke site - Goede levering met bericht vooraf

Pluspunten

snelle duidelijke manier van bestellen, snelle levering en prettig om bericht te krijgen hoe de bestelling verstuurd is.

Pluspunten

mooie producten en een snelle levering, top.

Pluspunten

In het aanbod van Steigerbuis Online vond ik precies de onderdelen die ik nodig had. Daarbij is de site lekker overzichtelijk en waren de spullen die ik nodig had makkelijk te vinden. Tenslotte zijn de betaalmogelijkheden (incl. PayPal) een soort van Ideaal..

Pluspunten

- Mooi stoer materiaal! - Duidelijke website voor bestellen van de onderdelen - Betaalbaar - Goed verpakt en binnen afgesproken tijd geleverd

- De afdekdoppen zijn wat saai; misschien een idee om hier wat variaties aan te bieden, zeker voor gordijnroedes zou dat handig zijn. - De buis valt vrij diep in de koppelstukken. Het is dan moeilijk om ze gelijk (gelijke hoogte; dezelfde afstanden) te monteren. Wellicht zou een technische tekening (met exate maten) van de koppelstukken handig zij

Pluspunten

Een duidelijke website, waar je op je gemak je spullen bij elkaar kunt zoeken. Mijn bestelling was uitstekend verzorgd. Ik was even niet thuis, maar de chauffeur had de spullen op mijn aanwijzing onder een bouwzeil gelegd.

Pluspunten

Snelle en goede levering, tegen goede prijzen

Pluspunten

Goede site Snelle levering Duidelijk verhaal

Niets

Pluspunten

snelle levering, goede producten

De zaagkanten van de buizen mogen beter worden afgewerkt. Even een schuurpapiertje er langs en de scherpe kantjes zijn er vanaf.

Pluspunten

duidelijke website waardoor het duidelijk is wat je moet bestellen voor de verschillende toepassingen

Hoge verzendkosten als je alleen wat koppelingen nodig hebt.

Pluspunten

Super snelle levering en helpdesk

Pluspunten

Duidelijke site met snelle levering!

Pluspunten

prima geregeld , bezorgdienst had na telefonisch overleg het paket netjes in de schuur gelegd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke web site, producten goed bij elkaar getoond, eenvoudig te bestellen. Werkt prima.

Toevoegen: belastingsgegevens van de buizen, gewicht per onderdeel, Extra gegevens bij de wielen: breedte en maximale draaggewicht.

Pluspunten

Snelle levering scherpe prijzen

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke site vwb bestellingen

Retourneren materialen, site werkt niet op elke computer

Pluspunten

goed materiaal en komen afspraken na

Pluspunten

Snel, accuraat, commercieel, goede communicatie Levering goed verpakt, bezorgd

Status bestelling niet inzichtelijk mn als het gaat om bloktijd bezorgen v/d bestelling

Pluspunten

De site is goed.

De levering via dhl is niet goed. Onduidelijk hoe je nu contact moet leggen om een tijd af te spreken. Dus.

Pluspunten

Heldere site, voordelig en prima afhandeling. Goede informatie over bezorgtraject en spullen zeer snel in huis.

Pluspunten

Prima Service Snelle levering Goed advies

Pluspunten

Snel geleverd, buis exact op maat, bestelling 100% in orde

schroefdraad van sommige inbus schroefjes van de T-stukken loopt erg stroef

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.