Pluspunten

Snelle levering en de buis op maat, ideaal!

Pluspunten

Zo\\\'n snelle levering hebben we nog nooit gehad. Ongelofelijk. Echt de moeite waard om weer eens bij jullie te kopen. Een echte aanrader.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk om de bestelling te plaatsen.

Haal de status van de bestelling eraf, er wordt niets mee gedaan vanaf de bestelling, materiaal is geleverd en er staat nog steeds in behandeling.

Pluspunten

Snelle levering Lage prijs Op maat gezaagde steigerbuizen, Duidelijke website

Nee

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede bestelinterface.

Pluspunten

Er waren twee koppelingen niet goed. Heb gebeld en het werd gelijk opgelost en mocht de verkeerde houden dus geen gezeur met terug sturen enz. Binnen 2 dagen had ik de goeie. Super geregeld.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, geen gedoe

Op de buizen staat een tekst / print in blauw, voor mijn project was het beter als er geen print op de buis had gestaan danwel dat dit duidelijk op de website was aangegeven.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Nee

Pluspunten

Duidelijke website, eenvoudig bestellen

Pluspunten

Snelheid! Overzichtelijk

Echt geen een!

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle en juiste levering waarbij rekening wordt gehouden met wensen omtrent bezorgtijd.

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk.

-----------

Pluspunten

verkeerde levering snel weer goed gemaakt.

juiste levering

De eerste ervaring is goed, materiaal compleet en op de juiste lengte

Pluspunten

snelle levering en precies goede maten

Geen ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Directe en snelle levering van besteld materiaal! Gemakkelijke website en duidelijk om producten te bestellen.

Het is misschien handig om een telefoontje te plegen naar de afnemer om de besteldatum en tijd door te geven, aangezien vele doordeweeks gewoon werken. Maar het is zeker geen kritiek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komt afspraken na, duidelijke internetsite, goede producten

Hoge verzendkosten ook al is de bestelling nog zo groot

Pluspunten

Goede spullen. makkelijk bestellen en snelle levering. Vooral het voorzagen is geweldig alhoewel ik ipv 2mtr 20cm stukjes kreeg door een typefoutje van mezelf. Ook de bezorging kan wanneer het je uitkomt.

Facturen niet Micro$oft gebonden versturen. Standaard als .pdf dus want de meeste particulieren en ook bedrijven werken daar niet mee of zijn niet up-to-date. Daarom moest ik voor deze enquette dus ook in mijn browser de url kopiëren.

Pluspunten

prima, lekker snel

nee

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.