Goed bedrijf, snel en betaalbaar.

Groot assortiment. Duidelijke website. Snelle levering.

Alles keurig en snel geleverd

Alles keurig en snel kompleet geleverd

Snelle en goede service

Goed geholpen, snelle levering juiste materialen.

Netjes en lekker snel geleverd

Netjes en lekker snel geleverd

Goede producten en correcte levering

prima snelle service, goed prijzen en producten

prima snelle service, goed prijzen en producten. Persoonlijk klantcontact prima

Snelle levering, op maat gezaagd

De bestelling hadden we snel in huis Netjes op maar maar gezaagd webshop niet heel duidelijk als je de steigerbuizen op maat gezaagd wil hebben.

Perfecte service.

Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Is tegenwoordig zeldzaam.

zeer tevereden.

Het materiaal goed ingepakt afgeleverd wij waren op het moment van leveren niet thuis hiervoor gebeld en aangegeven waar ze het achter konden laten dit ook gedaan.

goed en snel geleverd

Bestelling kwan snel en goed binnen

alles was goed geregeld

alles goed geregeld!

Goede service optijd geleverd

Zie vorig vak

Ik had een fout in de bestelling gemaakt. Na een telefoontje heeft een medewerker dit direct voor mij aangepast. Levering was supersnel!

Zaterdagavond besteld en maandagochtend erop om 10 uur mailtje dat je bestelling klaar staat. Super.

Had zwarte buis 26,9 mm en zwarte traphaken nodig. Helaas verkoopt Steigerbuis Online geen traphaken. Waar ik de traphaken wel kon bestellen werd mij daar ook steigerbuis aangeboden. 50 euro voor 250 cm en niet in zwart leverbaar. Als Steigerbuis Online ook nog traphaken in zijn assortiment neemt krijgen ze 5 sterren.

Prettig telefonisch contact toen ik er via de mail niet uit kan komen!

Op tijd geleverd. Mooi spul

Prachtig

Mooi systeem

snelle aktie

buizen mooi op maat en snel geleverd

snelle levering goede prijs

goede levering tegen een scherpe prijs

Tevreden

Eerste en zeer correcte ervaring. Snelle respons bij de klantendienst !

Mooi produkt!

Snelle levering en makkelijk in gebruik

Goed geholpen en meedenken.

Na bestellen via internet kon ik bestelling snel afhalen. Tijdens montage had ik een fout gemaakt. Ook dit werd snel opgelost.

alles prima volgens afspraak

Duidelijke site en alles prima geleverd volgens afspraak

Alles op maat

Alles makkelijk besteld, ruime keuze en vlot geleverd

Super gaaf product!

Afspraak gemaakt in de showroom en samen met Roy een super gave kapstok uitgezocht, goed geadviseerd en meegedacht! Heel blij mee! Dank je wel!!

Vlotlaan 112

2681 TV Monster

Over Steigerbuis Online

Bij SteigerbuisOnline vind je het beste en grootste aanbod Steigerbuizen en Buiskoppelingen van Europa! Maak zelf unieke, stoere industriële meubels, hekwerken, trapleuningen, kapstokken en nog veel meer! Verkrijgbaar in o.a. Gegalvaniseerd Staal, Zwart Staal en RVS in vele diameters. Naast de losse materialen bieden wij je een unieke collectie DIY Bouwpakketten (+650). Bepaal zelf de afmetingen, bekijk het meubel in 3D en bestel direct. Je hebt daarna alleen nog een inbussleutel nodig. Elke dag streven we naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.